Zararsız meyveli dumanlar var mı?

rxllyyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sigara içmiyorum. Nargile ise 2-3 defa içmişimdir. Bunların zararlı olduğunu bildiğimden içmiyorum artık. Hiç zararı olmayan ve dumanlar çıkartan aromalı şeyler var mı?

Merhaba. Sigara içmiyorum. Nargile ise 2-3 defa içmişimdir. Bunların zararlı olduğunu bildiğimden içmiyorum artık. Hiç zararı olmayan ve dumanlar çıkartan aromalı şeyler var mı?

Ciğerlerine oksijen hariç çektiğin her şeyin zararı var. Zararsız duman yok.

Aklıma ejder nefesi geldi. Ne kadar şağlıklı bilmiyorum. Yine de bu alışkanlığı bırakmanızı tavsiye ederim.

Üstteki arkadaşın dediği gibi vücuda fazladan ve oksijen dışında çektiğiniz her şey zararlıdır. Böyle şeylere özenmemenizi tavsiye ederim hocam.

Nikotinsiz elektronik sigara likitleri mevcut. Zararını yararını bilmiyorum ama nikotinsiz

Puff içinde nikotin barındırmıyor kafat ciğerlerde su toplamasına sebep oluyor diye biliyorum özellikle sporcuysanız hiç bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…