Zararsız şampuan önerisi

Gdjer372

Hectopat
Head and shoulders kullanıyorum. SLS gibi onlarca kimyasal içerdiği için kullanmayı bıraktım. Neyle yıkayacağım? Sabun kepek yapıyor. Marketteki diğer tüm şampuanlar kimyasal dolu.

Hakikaten bilen varsa söylesin mümkünse de çok pahali olmasın pahali olabilir ama çok pahali olmasin. Yan etkisi vs. de olmasin tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kafa aynı değil. Bu forumda birine şampuan önerildiğinde daha kötü yapmıştı. Deneyerek bulmanızı öneririm.
Katılıyorum. Benim arkadaş bana ClearMen önermişti ama kullanınca çok kepek yaptı. Deneyerek bulmanız daha sağlıklı olur. Yalnız çoğu üründe kimyasal var, doğal sabunlara bakın derim.

Head and shoulders kullanıyorum. SLS gibi onlarca kimyasal içerdiği için kullanmayı bıraktım. Neyle yıkayacağım? Sabun kepek yapıyor. Marketteki diğer tüm şampuanlar kimyasal dolu.
Kerastase zararlı içerik konusunda daha iyi ama fiyat olarak da bilemiyorum nasıl değerlendirirsiniz.

Benim kafa böyleydi. 1 gün arayla yıkanın kadın şampuanı kullanın şimdi hiçbir şey yok.

Hakikaten bilen varsa söylesin mümkünsede çok pahali olmasın pahali olabilir ama çok pahali olmasin. Yan etkisi vs. de olmasin tabii.

Soruların için yeni konu aç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…