Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 30 Haziran 2024 #21 Dadesutan dedi: Yavaş yavaş bırakıyorum hocam haftada 1 pakete kadar düştü. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 pakete düştüyseniz hiç içmeyin daha iyi. Ama ağzıma duman girecek illa ki derseniz Kent White.
Dadesutan dedi: Yavaş yavaş bırakıyorum hocam haftada 1 pakete kadar düştü. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 pakete düştüyseniz hiç içmeyin daha iyi. Ama ağzıma duman girecek illa ki derseniz Kent White.
7 785052 Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 1.022 8 Temmuz 2024 #22 noclip dedi: Zararsız sigara yok. Fakat sigara elektronik sigaralardan falan daha zararsız. Genişletmek için tıkla... Likitine göre değişir.
noclip dedi: Zararsız sigara yok. Fakat sigara elektronik sigaralardan falan daha zararsız. Genişletmek için tıkla... Likitine göre değişir.