Zlatan Dadaşoviç Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar ZArchiver'da dataya girdiğimde herhangi bir dosyaya tıkladığımda böyle diyor. Telefondan dosyalar uygulamasının güncellemesinden kaldırdığım halde sorun devam ediyor.
Arkadaşlar ZArchiver'da dataya girdiğimde herhangi bir dosyaya tıkladığımda böyle diyor. Telefondan dosyalar uygulamasının güncellemesinden kaldırdığım halde sorun devam ediyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.084 Makaleler 21 Çözümler 228 29 Ağustos 2024 #2 Demek ki içindeki files uygulaması biraz daha güncel diğer cihazlara göre. Shiziku kullanarak erişim alabilirsin.
Demek ki içindeki files uygulaması biraz daha güncel diğer cihazlara göre. Shiziku kullanarak erişim alabilirsin.
GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 29 Ağustos 2024 #3 Hocam ayarlar - uygulamalar - files/dosya - güncellemeleri kaldırın. Zarcivere girin Android'e girin sizi filese atması lazım "bu klasörü kullan'nı" secin.
Hocam ayarlar - uygulamalar - files/dosya - güncellemeleri kaldırın. Zarcivere girin Android'e girin sizi filese atması lazım "bu klasörü kullan'nı" secin.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.084 Makaleler 21 Çözümler 228 29 Ağustos 2024 #4 Zlatan Dadaşoviç dedi: Telefondan dosyalar uygulamasının güncellemesinden kaldırdığım halde sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... @GamerBey yaptığını söylemiş hocam. Şu an shizuku kullanabilir.
Zlatan Dadaşoviç dedi: Telefondan dosyalar uygulamasının güncellemesinden kaldırdığım halde sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... @GamerBey yaptığını söylemiş hocam. Şu an shizuku kullanabilir.
GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 29 Ağustos 2024 #5 Maomao dedi: Shizuku. Genişletmek için tıkla... Hocam bu nedir?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.084 Makaleler 21 Çözümler 228 29 Ağustos 2024 #6 Bootloader açılmadan sanal root erişimi sağlayan bir uygulama.
Zlatan Dadaşoviç Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 Maomao dedi: Bootloader açılmadan sanal root erişimi sağlayan bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapacağım ama bulunduğum yerde kablosuz bağlantı olmadığı için olmuyor.
Maomao dedi: Bootloader açılmadan sanal root erişimi sağlayan bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapacağım ama bulunduğum yerde kablosuz bağlantı olmadığı için olmuyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.084 Makaleler 21 Çözümler 228 29 Ağustos 2024 #8 Yakınında bulunan başka birinin kablosuz bağlantısı da olur hocam. Annenin, babanın ya da kardeşinin telefonundan internet erişimini açsanız da olur. Ben arkadaşlarımın telefonunda fatih ağı ile yapıyordum
Yakınında bulunan başka birinin kablosuz bağlantısı da olur hocam. Annenin, babanın ya da kardeşinin telefonundan internet erişimini açsanız da olur. Ben arkadaşlarımın telefonunda fatih ağı ile yapıyordum