ZArchiver ve Shizuku ile Data ve OBB'ye erişilemiyor

coloctoc

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, ben bir oyuna Türkçe yama kurmak istiyordum ama data ve OBB'ye erişemiyorum. Özgürlüğü ile övünen Android'e ne oldu? Shizuku ile ZArchiver'e girince data ve OBB'deki dosyalar gözüküyor ama içini açınca erişilemiyor. Erişmenin bir yolu yok mu? Not: Belki önemlidir ben Shizuku ile dataya girince Shizuku ile erişmek ister misiniz? Yazmadı. İzlediğim her videoda yazmıştı.

İyi günler arkadaşlar, ben bir oyuna Türkçe yama kurmak istiyordum ama data ve OBB'ye erişemiyorum. Özgürlüğü ile övünen Android'e ne oldu? Shizuku ile ZArchiver'e girince data ve OBB'deki dosyalar gözüküyor ama içini açınca erişilemiyor. Erişmenin bir yolu yok mu? Not: Belki önemlidir ben Shizuku ile dataya girince Shizuku ile erişmek ister misiniz? Yazmadı. İzlediğim her videoda yazmıştı.
Android 12 sonrası gelen bir güncellemeydi sanırım. Xiaomi cihazlar için çözüm biliyorum, diğer cihazlarda işe yarar mı denemek lazım.

Telefonun kendi "dosyalar" uygulamasının güncellemelerini kaldırarak en baz versiyona düşürdüğünüzde, tekrar erişim talebinde "İzin ver." seçeneği açılıyor.

Android 12 sonrası gelen bir güncellemeydi sanırım. Xiaomi cihazlar için çözüm biliyorum, diğer cihazlarda işe yarar mı denemek lazım.

Telefonun kendi "dosyalar" uygulamasının güncellemelerini kaldırarak en baz versiyona düşürdüğünüzde, tekrar erişim talebinde "izin ver." seçeneği açılıyor.

Hocam fabrika sürümüyle değiştirmek istiyor musunuz? Tüm veriler silinir diyorda bir sıkıntı olur mu?

Hocam fabrika sürümüyle değiştirmek istiyor musunuz? Tüm veriler silinir diyorda bir sıkıntı olur mu?
Mantıken bir verisi yok o uygulamanın. Şahsen bir silinen bir şey fark etmedim ama garantide veremiyorum. Ama deneyimleri ve tecrübeme göre hiçbir şey silinmiyor.

Dediğiniz gibi yaptım başka bir ayar gerekiyor mu?
Hayır, Zarchiver'a girin ve tekrar dosyaya girmeye çalışın. "Dosyalar" uygulaması açılacak ve aşağıda "İzin ver" tarzı bir buton olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı