Zaten rootlu olan bir telefona Magisk yüklenir mi?

Lookie

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım daha yeni IMEI atıldı. IMEI atılınca rootta atılıyor. Bu sebepten ötürü bazı çok fazla kullandığım uygulamaları kullanamıyorum. Telefonum rootlu ama Magisk yok. Rootu ve telefonun IMEI'sini kaybetmeden bu telefona Magisk yükleyebilir miyim? Yükleyebilirsem eğer nasıl yükleyebilirim?

Magisk'in asıl sitesi burasıdır. Farklı sitelerden yükleme yapmayınız. Yukarıdaki bilgiyi dikkate almayınız lütfen.
Soruya gelince, kurtarma yazılımı ile Magisk'i ZIP olarak yükleyip ardından cihazı açıp ZIP uzantısını .APK olarak değiştirin ve yükleyin.
APK olarak yüklenmezse zaten kullanamazsınız.

biraz daha açık bir şekilde anlatır mısınız acaba?

BU kısımdan az aşağı inip "Assets" yazan yerden v25 yazan Magisk APK indirin ve onu kurun direk cihaza. Uygulama olarak erişim olacaktır.

apk olarak yükledim uygulamayı peki bundan sonra izlemem gereken adımlar neler?

yani magisk apk yı yükledim. uygulamaya girip magisk yükle kısmından önerilen şekilde doğrudan kurulum mu yapmam gerekiyor?

yani magisk apk yı yükledim. uygulamaya girip magisk yükle kısmından önerilen şekilde doğrudan kurulum mu yapmam gerekiyor?
Hayır, hayır oraları ellemeyin. Direkt Magisk'i açtığınızda ek kurulum uyarısı vermesi lazım. Onu kurup sistemi yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…