RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 18 Kasım 2023 #11 Qony dedi: Sirkeyi hafif ılıtın sonra bezi batırıp gaz olan yere koyun soguyunca ters cevirirsiniz sonra birkaç defa uzandiginiz zaman koyarsaniz faydası olur. Genişletmek için tıkla... Şuan yapıyorum yarın yazarım bilgiler için teşekkürler. Furkan_D dedi: Geçerse yaptıktan sonra bilgilendirirseniz iyi olur, öğrenmiş oluruz biz de. Genişletmek için tıkla... Yarın sabahleyin civarı yazarım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Qony dedi: Sirkeyi hafif ılıtın sonra bezi batırıp gaz olan yere koyun soguyunca ters cevirirsiniz sonra birkaç defa uzandiginiz zaman koyarsaniz faydası olur. Genişletmek için tıkla... Şuan yapıyorum yarın yazarım bilgiler için teşekkürler. Furkan_D dedi: Geçerse yaptıktan sonra bilgilendirirseniz iyi olur, öğrenmiş oluruz biz de. Genişletmek için tıkla... Yarın sabahleyin civarı yazarım.
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 758 Çözümler 5 18 Kasım 2023 #12 RK800 dedi: Şu an yapıyorum yarın yazarım bilgiler için teşekkürler. Yarın sabahleyin civarı yazarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı geceler umarım kısa sürede iyi olursunuz.
RK800 dedi: Şu an yapıyorum yarın yazarım bilgiler için teşekkürler. Yarın sabahleyin civarı yazarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı geceler umarım kısa sürede iyi olursunuz.
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 18 Kasım 2023 #13 Qony dedi: Rica ederim hayırlı geceler umarım kısa sürede iyi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Umuyorum bende aynı şekilde iyi geceler. RK800 dedi: Umuyorum bende aynı şekilde iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki hiçbir teknik ise yaramadı. RK800 dedi: Şuan yapıyorum yarın yazarım bilgiler için teşekkürler. Yarın sabahleyin civarı yazarım. Genişletmek için tıkla... Doktorda bunu tutuşturdu elime diet yapacağım Son düzenleme: 22 Kasım 2023
Qony dedi: Rica ederim hayırlı geceler umarım kısa sürede iyi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Umuyorum bende aynı şekilde iyi geceler. RK800 dedi: Umuyorum bende aynı şekilde iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki hiçbir teknik ise yaramadı. RK800 dedi: Şuan yapıyorum yarın yazarım bilgiler için teşekkürler. Yarın sabahleyin civarı yazarım. Genişletmek için tıkla... Doktorda bunu tutuşturdu elime diet yapacağım
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #14 RK800 dedi: Umuyorum bende aynı şekilde iyi geceler. Ne yazık ki hiçbir teknik ise yaramadı. Doktorda bunu tutuşturdu elime diet yapacağımEki Görüntüle 2026540 Genişletmek için tıkla... Benim de şu an karnım şişlik var çok kötü durum ya.
RK800 dedi: Umuyorum bende aynı şekilde iyi geceler. Ne yazık ki hiçbir teknik ise yaramadı. Doktorda bunu tutuşturdu elime diet yapacağımEki Görüntüle 2026540 Genişletmek için tıkla... Benim de şu an karnım şişlik var çok kötü durum ya.