noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 11 Eylül 2024 #1 Dostlar selam, yakın zamanda spora başladım ve şimdilik fullbody antrenman yapıyorum. Açıkçası yapı olarak zayıf bir insanım. Boyum 1.86 kilom 65 yağ oranım 8.8. Benim gibi bir insanın kardiyo yapması gerekli mi?
Dostlar selam, yakın zamanda spora başladım ve şimdilik fullbody antrenman yapıyorum. Açıkçası yapı olarak zayıf bir insanım. Boyum 1.86 kilom 65 yağ oranım 8.8. Benim gibi bir insanın kardiyo yapması gerekli mi?
noliyeb Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #2 Cevap veremeyeceğim ama bir soru sormak istiyorum. Yağ oranını nasil hesapladin? Ben kendiminkini bilmiyorum hesaplamak istiyorum
Cevap veremeyeceğim ama bir soru sormak istiyorum. Yağ oranını nasil hesapladin? Ben kendiminkini bilmiyorum hesaplamak istiyorum
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 11 Eylül 2024 #3 noliyeb dedi: Cevap veremeyeceğim ama bir soru sormak istiyorum. Yağ oranını nasil hesapladin? Ben kendiminkini bilmiyorum hesaplamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Spor salonunda ölçtüler hocam.
noliyeb dedi: Cevap veremeyeceğim ama bir soru sormak istiyorum. Yağ oranını nasil hesapladin? Ben kendiminkini bilmiyorum hesaplamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Spor salonunda ölçtüler hocam.