Zayıf birinin kick boksa başlaması doğru mu?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Yaşım 16, boyum 1.84 ve kilom da 68. Kickboksa başlayayım mı? Artı olarak kilo almam zorlaşır mı? Sizce yanlış mı?

Hocam bizi arkadaşlar başlama zaten tek yumrukluksun diyor bende kiloyla ilgisi var mı diye merak ettim. Bu tür çocuklara ayar vermek lazım diye düşünüyorum.

Ama zayıf görünüyorum Hocam ya.
Hayvan gibi yiyip kickboksa gidersen halledersin ama amaç kilo alıp fizik inşa etmekse fitness daha iyi.

Kickboks + fitness halledersin. Çevrene aldırma kimse senin geleceğini düşünmez herkes kendisini düşünür eğer kickboks öğrenirsen arkadaşların senden korkucak ve gücünden dolayı zorbalık yapamayacak bunu bildikleri için sana başlamamanı söylüyorlar aldırma başla.

Hocam bizi arkadaşlar başlama zaten tek yumrukluksun diyor bende kiloyla ilgisi var mı diye merak ettim. Bu tür çocuklara ayar vermek lazım diye düşünüyorum.

Lisede bir arkadaşım vardı, 1.70 civarlarında ve 60 kilo, hatta maçlardan önce bir de üzerine kilo düşüp 57 çıkıyordu yani tam tüy sıklet. Okuduğumuz dönemde okulda birkaç kavgaya karıştı ve cüssesinin 1.5 katı adamları birkaç saniyede yere serebildiğine şahit oldum. Kavga etmek elbette yanlış bir hareket ancak kavgayı kazandıracak şeyin kilo değil teknik olduğu kesin.

Sıkıntı olmaz, orada kendin gibi insanlar ile karşılaşacaksın. Ayrıca fitness yapmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…