2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 28 Kasım 2022 #1 Zayıflamak istiyorum ama hayatımda hiç diyetisyene gitmedim. Kendi halimde bir şeyler denediğimde bir şekilde bozuyorum. Ücretleri ne kadar? Gitmeye değer mi? Tavsiyeniz nedir?
Zayıflamak istiyorum ama hayatımda hiç diyetisyene gitmedim. Kendi halimde bir şeyler denediğimde bir şekilde bozuyorum. Ücretleri ne kadar? Gitmeye değer mi? Tavsiyeniz nedir?
erebus_x Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #2 Değmez. Diyetisyen ilahi birisi değil, sadece sana tavsiyeler verecek ve para alacak. Nefsine hakim olman gerekir.
Değmez. Diyetisyen ilahi birisi değil, sadece sana tavsiyeler verecek ve para alacak. Nefsine hakim olman gerekir.
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 28 Kasım 2022 #3 Neden değmesin? Sağlıksız kilo vermek yerine düzenli ve sağlıklı kilo verirsin. Tabii iyi bir diyetisyene gitmelisin.
Neden değmesin? Sağlıksız kilo vermek yerine düzenli ve sağlıklı kilo verirsin. Tabii iyi bir diyetisyene gitmelisin.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 28 Kasım 2022 #4 erebus_x dedi: Değmez. Diyetisyen ilahi birisi değil, sadece sana tavsiyeler verecek ve para alacak. Nefsine hakim olman gerekir. Genişletmek için tıkla... Afur dedi: Neden değmesin? Sağlıksız kilo vermek yerine düzenli ve sağlıklı kilo verirsin. Tabii iyi bir diyetisyene gitmelisin. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım.
erebus_x dedi: Değmez. Diyetisyen ilahi birisi değil, sadece sana tavsiyeler verecek ve para alacak. Nefsine hakim olman gerekir. Genişletmek için tıkla... Afur dedi: Neden değmesin? Sağlıksız kilo vermek yerine düzenli ve sağlıklı kilo verirsin. Tabii iyi bir diyetisyene gitmelisin. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım.