ZBrush alternatifi program önerisi

selim24

Hectopat
Daha fazla  
3D modellemeye başlamak istiyorum ancak sistem özelliklerim oldukça kısıtlı;

3GB RAM.
i3 2.50GHz (4 çekirdekli) işlemci.
Intel HD Graphics.

ZBrush indirmeyi denemedim çalıştırmayacağını düşünüp, onun yerine meshmixer ve daz Studio denedim daz Studio'yu grafik kartının yetersiz olduğunu söyleyerek açmadı, meshmixeri de indirdim fakat anlamadığım bir hata verip açmadı.
Bu programlardaki gibi 3D modelleme yapabileceğim alternatif bir program var mı?

3D modellemeye başlamak istiyorum ancak sistem özelliklerim oldukça kısıtlı;

3GB RAM.
i3 2.50GHz (4 çekirdekli) işlemci.
Intel HD Graphics.

ZBrush indirmeyi denemedim çalıştırmayacağını düşünüp, onun yerine meshmixer ve daz Studio denedim daz Studio'yu grafik kartının yetersiz olduğunu söyleyerek açmadı, meshmixeri de indirdim fakat anlamadığım bir hata verip açmadı.
Bu programlardaki gibi 3D modelleme yapabileceğim alternatif bir program var mı?
Blender programının senin sistem özelliklerini destekleyen versiyonuna bakıp indirip kullanabilirsin, muhtemelen versiyon 2.8, içinde sen heykeltraşlar gibi modelleme yapmak istiyorsan sculpting özelliği var.

Blender programının senin sistem özelliklerini destekleyen versiyonuna bakıp indirip kullanabilirsin, muhtemelen versiyon 2.8, içinde sen heykeltraşlar gibi modelleme yapmak istiyorsan sculpting özelliği var.

Açmadı bile maalesef hocam, grafik kartının desteklemediğiyle ilgili uyarı verdi. Şu an ZBrush'ın Core mini sürümünü kurdum daha hafif ve sorunsuz çalışıyor, başlangıç için iş görür.

Blender 2.8 bile kasabilir. Tavsiyem aşağıdaki siteden yapman.

Teşekkürler hocam, kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı