Elektronik Zealsound A68 RGB USB mikrofon 345 TL!

Bugün hepimize gelmiş. Bundan 2 gün önce aldığım klavye hala PTT kargoda cadde cadde sokak sokak geziyo

yeni hesap açmama rağmen 22 dolar diyor ne yapmam gerek?

İndirim bitti çoktan hocam.

Onu fark ettim de bu şu an tüm AliExpress'te böyle forumlarda indirimli diye paylaşılan yeni ürünlerde hiçbir indirimi göremiyorum. İlk indirim kalktı vesaire diyorlar ne kadar doğru?

Ürün beklediğimden temiz kalitede çıktı. Sanırım aldığım klavyeler de dahil en fiyat/performans ürün bu. Malzeme kalitesi bakımından çok iyi olmasa da ses olarak gayet temiz.

Stand isteyen arkadaşlar, NB40 ile kurdum bugün uyum sağlıyor.

Şu mikrofonu kaçırdığım için pişmanım. Şunlar yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor

Şu mikrofonu kaçırdığım için pişmanım. Şunlar yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor.

Eki Görüntüle 2263862

Hocam yanlış anlamayında herkes parası ile alıyor yani şahsen 1 adet alıp satan insanlara kızmak bana saçma geliyor oda oradan para kazanıp daha pahalı bir ürün alabiliyor şahsen funko pop koleksiyonu yapan biri olarak çok ucuza alıp çok pahalıya sattığım çok ürün oldu bunun sayesinde koleksiyonumu genişlettim. Bu arada bu ürünü bende alıp satacaktım indirim bitmişti ama alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…