Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.590 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar yarın abimin doğum günü. Butcem fazla yok ve ona mikrofon almak istiyorum, sizce bu alınır mı? Zealsound RGB USB Kondenser Oyun Mikrofonu Bilgisayar Profesyonel Mikrofon PC PS4 PS5 Mac Telefon Kayıt AkıÅı Podcasting - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024
Arkadaşlar yarın abimin doğum günü. Butcem fazla yok ve ona mikrofon almak istiyorum, sizce bu alınır mı? Zealsound RGB USB Kondenser Oyun Mikrofonu Bilgisayar Profesyonel Mikrofon PC PS4 PS5 Mac Telefon Kayıt AkıÅı Podcasting - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2024 #2 Lskow dedi: Arkadaşlar yarın abimin doğum günü. Bütçem fazla yok ve ona mikrofon almak istiyorum, sizce bu alınır mı? Zealsound RGB USB Kondenser Oyun Mikrofonu Bilgisayar Profesyonel Mikrofon PC PS4 PS5 Mac Telefon Kayıt AkıÅı Podcasting - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Vallahi ben aldım hocam al bence 300 TL para değil kaliteli falan diyorlar gelsin söylerim ben. Lskow dedi: Arkadaşlar yarın abimin doğum günü. Bütçem fazla yok ve ona mikrofon almak istiyorum, sizce bu alınır mı? Zealsound RGB USB Kondenser Oyun Mikrofonu Bilgisayar Profesyonel Mikrofon PC PS4 PS5 Mac Telefon Kayıt AkıÅı Podcasting - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Yani fiyatına göre güzel ama çok beklentiye girmemek lazım ya ben bir ayarını yapmadım ya da çok beklentiye girdim. Son düzenleme: 23 Temmuz 2024
Lskow dedi: Arkadaşlar yarın abimin doğum günü. Bütçem fazla yok ve ona mikrofon almak istiyorum, sizce bu alınır mı? Zealsound RGB USB Kondenser Oyun Mikrofonu Bilgisayar Profesyonel Mikrofon PC PS4 PS5 Mac Telefon Kayıt AkıÅı Podcasting - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Vallahi ben aldım hocam al bence 300 TL para değil kaliteli falan diyorlar gelsin söylerim ben. Lskow dedi: Arkadaşlar yarın abimin doğum günü. Bütçem fazla yok ve ona mikrofon almak istiyorum, sizce bu alınır mı? Zealsound RGB USB Kondenser Oyun Mikrofonu Bilgisayar Profesyonel Mikrofon PC PS4 PS5 Mac Telefon Kayıt AkıÅı Podcasting - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Yani fiyatına göre güzel ama çok beklentiye girmemek lazım ya ben bir ayarını yapmadım ya da çok beklentiye girdim.