Zeiron Fx60 sistem alınır mı?

mustafadinçer

Decapat
Daha fazla  
Selamün aleyküm dostlar bu sistemi almak istiyorum. Sizce fiyat performans bi ürün mü alınır mı? Oyun arada sırada gircem. Ets, valorant tarzı oyunlar. Bu fiyata önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa fikirlerinize açığım.

Alinmaz Valorant'ta bununla minimum ayarlarda maksimum 45 FPS oynarsin oynadigin oyundan da zevk alamazsin zaten buyuk ihtimalle icindeki parcalar 2. eldir
Bence bunun yerine Sahibinden'den veya Facebook marketplace'den 2. el sistemlere bakabilirsin.

Selamünaleyküm dostlar bu sistemi almak istiyorum. Sizce fiyat performans bir ürün mü alınır mı? Oyun arada sırada gireceğim. ETS, Valorant tarzı oyunlar. Bu fiyata önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa fikirlerinize açığım.

Hayatının hatasını yapmış olursun 13K çöp olur tavsiyem bütçeni biraz arttırıp daha güzel sistemlere göz gezdirmek eğer monitörün varsa.

Hayatının hatasını yapmış olursun 13K çöp olur tavsiyem bütçeni biraz arttırıp daha güzel sistemlere göz gezdirmek eğer monitörün varsa.
Monitör yok ben hepsinin içinde olduğu bi sistem istiyorum hepsi hazır gelsin Max bütçe 15 bin başka önerebileceğiniz birşeyler varmı

Monitör yok ben hepsinin içinde olduğu bir sistem istiyorum hepsi hazır gelsin maksimum bütçe 15 bin başka önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Hocam ben baktım fakat bulamadım bu fiyata anca toplama yapılabilir ya da 2. el güzel sistemler yollayabilirim size ama tekrar uyarıyorum sitelerden hazır sistem almayın pişman olursunuz.

İstanbul.

İstanbul.

Bu üsttekini alıp monitörü değiştirip takılabilirsiniz.
İndirim yaparsa alabilirsiniz.

Bu üsttekini alıp monitörü değiştirip takılabilirsiniz.
İndirim yaparsa alabilirsiniz.

Yine de daha bilgili arkadaşlarda inceleyip sizlere atabilirler veya benim bulduğum sistemlerin + veya -lerini açıklayabilirler uygun gördüklerim bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı