Zeiron Gamedesk Z32 I5-3470 GT 730 sistem alınır mı?

Yasin Furkan

Femtopat
Daha fazla  
İhtiyaçlarınıza göre tercih edebilirsiniz LoL Valorant gibi oyunları oynatacaktır ama almanızı önermiyorum. Çünkü bu tarz sistemler zaten eski nesil ve ikinci el kullanılmış ürün satıyorlar. Tavsiyem sahibinden ile Param Güvende kargolu bir şekilde ürün bakmanızdır. Bu sistemden pek hayır gelmez.

Güzel arkadaşım bu parçalar 5-10 yıllık sıfırını bulması çok zor eski ve düşük performanslı parçalar seçtiğiniz ekipmanlarda kalitesiz 2.el bir sisteme uygunsaniz ilinizi bırakın size çok daha iyi bir performans veren sistem toplayalım.

Isparta'da yaşıyorum ama 2. El sahibindene filan baktım ama pek bulamadım bütçemde az 13000Tl ye pubg gta5 valorant rdr2 filan açabilse çok iyi olur yardımcı olabilirsen sevinirim

Isparta'da yaşıyorum ama 2. el sahibindene filan baktım ama pek bulamadım bütçemde az 13000TL'ye PUBG GTA 5 Valorant RDR2 filan açabilse çok iyi olur yardımcı olabilirsen sevinirim

Tüm ekipmanlarla beraber 13.000 TL doğru anladım değil mi?

Attığınız bilgisayar hakkında konuşayım. Hepsi eski ve kötü ekipmanlar, ha eğer idare etsin diye alırım diyorsanız gene alınmaz. Çok güzel AMD'li 2200G'li sistemleri var, eksikten eksik çoktan iyi çoktan iyi. Ayrıca bu sistemdeki ekran kartı olsun, işlemci olsun, güç kaynağı hakkında zaten yorum yapmak istemiyorum aşırı verimsiz. Bu yüzden bu bilgisayarları almayın. 13k'ya asla ve asla alınmaz. GTX 1660Ti + monitör dahil 13k'ya bulmuştum.

Hocam Isparta'da fiyatını hak eden sistem bulmak zor
Aslında Dolap'tan alabilir biliyor musun? Sahibinden Param Güvende gibi andrik kundirik bir sistem değil. Dolap'tan farklı şehirlerden bakabilir, sistemi güvenilir.

Isparta ıssızların şehri desem linç yer miyim? Dolap'tan sistem alırsa daha iyi olur. Bu Zeiron sistemin alınmayacağı makul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…