Zeiron Ironhide X80 sistem alınır mı?

gorkemazgeda

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar iyi günler diliyorum herkese. Bu linkini attığım hazır sistem masaüstü bilgisayar alınır mı? Fiyatına göre iyi mi kötü mü? Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi? Tüm oyunları oynatacak bir PC aramıyorum, çoğu oyunu, bazılarını düşük ayarda oynatması bile yeterlidir.

Arkadaşlar iyi günler diliyorum herkese. Bu linkini attığım hazır sistem masaüstü bilgisayar alınır mı? Fiyatına göre iyi mi kötü mü? Bilgisi olan benimle paylaşabilir mi? Tüm oyunları oynatacak bir PC aramıyorum, çoğu oyunu, bazılarını düşük ayarda oynatması bile yeterlidir.

Kötü, tam bütçen ne? Ve 2. el alır mısın?

Bütçem 25.000 itopya sitesine baktım çok pahalıydı. Bana önerebileceğin bir site var mı?

Rdr 2 gibi 5-10 yıllık oyunları orta ayarda oynatır mı bu sistem? 2. El almak istemiyorum.
Oynatır oynatmasına da verdiğiniz paraya değmez yani. RX 580 devri geçti artık.

Bütçem 25.000 İtopya sitesine baktım çok pahalıydı. Bana önerebileceğin bir site var mı?

RDR 2 gibi 5-10 yıllık oyunları orta ayarda oynatır mı bu sistem? 2. el almak istemiyorum.

AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları (altta 200₺ kupon var onu aktifleştir.)

26k etmesi lazım, bütçene monitör dahildir diye düşündüm.

Oynatır oynatmasına da verdiğiniz paraya değmez yani. RX 580 devri geçti artık.
Dediğim gibi kredi kartımdan ötürü, bütçem 25 bin ve son çıkan oyunları en ultra ayarda oynama gibi bir isteğim de yok. İtopya sitesine baktım ve bu fiyata pc bulamadım, gaming kategorisinde 37 binden başlıyor hazır sistemler. Tomb Raider üçlemesi, dying Light 1-2-Beast, God of War, GTA 5, rdr1-rdr 2, Steam pubg, cs2, valorant oynayacağım oyunlar bunlardır. Eğer bunları oynatırsa almayı düşünüyorum.

Dediğim gibi kredi kartımdan ötürü, bütçem 25 bin ve son çıkan oyunları en Ultra ayarda oynama gibi bir isteğim de yok. İtopya sitesine baktım ve bu fiyata PC bulamadım, Gaming kategorisinde 37 binden başlıyor hazır sistemler. Tomb Raider üçlemesi, Dying Light 1-2-Beast, God of War, GTA 5, RDR1-RDR 2, Steam PUBG, CS2, Valorant oynayacağım oyunlar bunlardır. Eğer bunları oynatırsa almayı düşünüyorum.

Arkadaşımın attığı sistem ve monitörü alın mükemmel 2'li.

26k etmesi lazım, bütçene monitör dahildir diye düşündüm.
Linkini attığım hazır sistemmn monitörünün kötü olduğunu biliyorum onu Ayriyeten satıp başka iyi bir monitör alacağım monitörü dahil etmeden bu sistem iyi midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı