reyteix varmı api (!)Hem ucuz hem kaliteli (!)
Hocam bunlara rağmen inatla turbox İzoly vesaire alınır mı diyenler falan var anlıma TURBOX İZOLY ZEİRON ALINMAZ! diye kağıt yapıştırıp gezeceğim artık o kadar oldu ya.reyteix varmı api (!)
İşte bilgisayardan anlamayan afedersiniz veletler de gidip ooo i7 varmış iyi o zaman falan diyorlar. Sonra RGB falan görünce hemen düşüyorlar. Sadece rgbleri kaldırsalar bile %70-80 düşer satışları. Trendyol gibi siteler bunların önüne geçmesi lazım ama cebine girene bakıyor işte herkes...i7 1. nesil koyup 17k satıyolar gülmemek zor
Bende pcden bakıyorum ben pc donanımlarını %70 buradan öğrendim.İşte bilgisayardan anlamayan afedersiniz veletler de gidip ooo i7 varmış iyi o zaman falan diyorlar. Sonra RGB falan görünce hemen düşüyorlar. Sadece rgbleri kaldırsalar bile %70-80 düşer satışları. Trendyol gibi siteler bunların önüne geçmesi lazım ama cebine girene bakıyor işte herkes...
Ben de 2 ay önce şunu almayı planlıyordum o zamanlar bilgisayardan anlamıyorum tabii son anda ayıktım. Sosyale kayıt olduktan sonra anladım her şeyi. 1 temmuzda kayıt oldum o zamandan beri de her gün rahat 2-4 saat sosyaldeyimBağımlısı oldum bildiğin.
![]()
Zeiron Rx44 i5-3470 16GB 1TB HDD+240GB SSD GT730 4GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
Zeiron Rx44 i5-3470 16GB 1TB HDD+240GB SSD GT730 4GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesela son birkaç günlük Google ekran sürem. Google'da %95 Technopat'a bakıyorum.
Ben %100 buradan öğrendim. Sadece işte 3090 gibi rtx kartların bir kısmını biliyordum bir de i3 i5 i7 ve i9 işlemcileri biliyordum. Ama sadece isimlerini nesilleri yoktu bendeBende pcden bakıyorum ben pc donanımlarını %70 buradan öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.