CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 784 Çözümler 2 27 Nisan 2023 #1 Hocam şöyle bir bilgisayar video izlerim FIFA Mobile GTA 5 girerim kötü mü bilgisayar? Zeiron Vulcan Lite X20 I5-3470 8 GB 120 GB + 500 GB 4 GB 18.5" PC Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2023
Hocam şöyle bir bilgisayar video izlerim FIFA Mobile GTA 5 girerim kötü mü bilgisayar? Zeiron Vulcan Lite X20 I5-3470 8 GB 120 GB + 500 GB 4 GB 18.5" PC Yorumları - Trendyol
LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 27 Nisan 2023 #11 yusuf_aksari34 dedi: Arkadaşlar tamam güzel bir sistem değil ama 6K için normal abartmayın sıfır parçalar. Genişletmek için tıkla... O fiyat için berbat bir sistem. Daha iyisi toplanılabilir. Artı 0 Eksi
yusuf_aksari34 dedi: Arkadaşlar tamam güzel bir sistem değil ama 6K için normal abartmayın sıfır parçalar. Genişletmek için tıkla... O fiyat için berbat bir sistem. Daha iyisi toplanılabilir.
Y yusuf_aksari34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #12 Dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 27 Nisan 2023 #13 yusuf_aksari34 dedi: 6K sistem atsana bana ekipmanla beraber? Genişletmek için tıkla... İkinci el APU toplamak daha iyi performans verecektir. yusuf_aksari34 dedi: Dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor. Genişletmek için tıkla... GT730'un sıfır fiyatına mı gore yorumladın? Sıfır fiyatını hak etmiyor bile. Artı 0 Eksi
yusuf_aksari34 dedi: 6K sistem atsana bana ekipmanla beraber? Genişletmek için tıkla... İkinci el APU toplamak daha iyi performans verecektir. yusuf_aksari34 dedi: Dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor. Genişletmek için tıkla... GT730'un sıfır fiyatına mı gore yorumladın? Sıfır fiyatını hak etmiyor bile.
Y yusuf_aksari34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #14 Abi adam sıfır atıyor bana gelmişssin ikinci el diyosun. Hououin Kyouma dedi: İkinci el APU toplamak daha iyi performans verecektir. GT730'un sıfır fiyatına mı gore yorumladın? Sıfır fiyatını hak etmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Ben hak ediyor demedim dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor dedim fiyatını zaten hak etmiyor. Artı 0 Eksi
Abi adam sıfır atıyor bana gelmişssin ikinci el diyosun. Hououin Kyouma dedi: İkinci el APU toplamak daha iyi performans verecektir. GT730'un sıfır fiyatına mı gore yorumladın? Sıfır fiyatını hak etmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Ben hak ediyor demedim dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor dedim fiyatını zaten hak etmiyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 27 Nisan 2023 #15 yusuf_aksari34 dedi: Abi adam sıfır atıyor bana gelmişssin ikinci el diyosun. Genişletmek için tıkla... Adamın sunduğu üründeki bazı parçaların sıfır değil zaten. 11 yıllık işlemci nasıl sıfıra satılsın? Artı 0 Eksi
yusuf_aksari34 dedi: Abi adam sıfır atıyor bana gelmişssin ikinci el diyosun. Genişletmek için tıkla... Adamın sunduğu üründeki bazı parçaların sıfır değil zaten. 11 yıllık işlemci nasıl sıfıra satılsın?
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #16 yusuf_aksari34 dedi: 6k sistem atsana bana ekipmanla beraber? Genişletmek için tıkla... 6k onu alacağına git bomboş bir bilgisayar al geforce now al daha iyi. Ayrıca o işlemcinin 0 olma ihtimali yok. Artı 0 Eksi
yusuf_aksari34 dedi: 6k sistem atsana bana ekipmanla beraber? Genişletmek için tıkla... 6k onu alacağına git bomboş bir bilgisayar al geforce now al daha iyi. Ayrıca o işlemcinin 0 olma ihtimali yok.
mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Nisan 2023 #17 Hououin Kyouma dedi: Adamın sunduğu üründeki bazı parçaların sıfır değil zaten. 11 yıllık işlemci nasıl sıfıra satılsın? Genişletmek için tıkla... Orada tek sıfır olan mouse klavye ve varsa kulaklık. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Adamın sunduğu üründeki bazı parçaların sıfır değil zaten. 11 yıllık işlemci nasıl sıfıra satılsın? Genişletmek için tıkla... Orada tek sıfır olan mouse klavye ve varsa kulaklık.
Y yusuf_aksari34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #18 maethril dedi: 6K onu alacağına git bomboş bir bilgisayar al GeForce NOW al daha iyi. Ayrıca o işlemcinin 0 olma ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşlar sakin olun ben PC'den bahsediyom GeForce NOW diyorsun. Artı 0 Eksi
maethril dedi: 6K onu alacağına git bomboş bir bilgisayar al GeForce NOW al daha iyi. Ayrıca o işlemcinin 0 olma ihtimali yok. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşlar sakin olun ben PC'den bahsediyom GeForce NOW diyorsun.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 27 Nisan 2023 #19 mirac_34 dedi: Orada tek sıfır olan mouse klavye ve varsa kulaklık. Genişletmek için tıkla... İkinci el APU sistemi ve sıfır ekipmanlarıyla toplamak mümkün. Artı 0 Eksi
mirac_34 dedi: Orada tek sıfır olan mouse klavye ve varsa kulaklık. Genişletmek için tıkla... İkinci el APU sistemi ve sıfır ekipmanlarıyla toplamak mümkün.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #20 yusuf_aksari34 dedi: Abi adam sıfır atıyor bana gelmişssin ikinci el diyosun. Ben hak ediyor demedim dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor dedim fiyatını zaten hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... O sistemin tamamen sıfır olması imkansız. Mesela içerisindeki m.ö kalma işlemci nasıl sıfır olabilir? Ek olarak sıfır/ikinci el alacağın APU veya ekran kartlı sistem konu mesajındakinden daha iyi performans verir. Kısaca bu sistem alınmaz, berbat. Artı 0 Eksi
yusuf_aksari34 dedi: Abi adam sıfır atıyor bana gelmişssin ikinci el diyosun. Ben hak ediyor demedim dışarıdan toplasanız 1 k kazığa geliyor dedim fiyatını zaten hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... O sistemin tamamen sıfır olması imkansız. Mesela içerisindeki m.ö kalma işlemci nasıl sıfır olabilir? Ek olarak sıfır/ikinci el alacağın APU veya ekran kartlı sistem konu mesajındakinden daha iyi performans verir. Kısaca bu sistem alınmaz, berbat.