Zeiron RX44 sistem yükseltme

ramo0087433

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün kuzenlerime gitmiştim bilgisayar aldığını duyup bir hayırlı olsuna. Sandim ki güzel bir şey almış. İlk gördüğümde helal olsun dedim, sonra içindekileri görünce hayattan soğudum nedensizce. Almış olduğu PC Trendyol'daki Zeiron RX44 sistemini almış 8K'ya. Bu arkadaşin yakin zamanda doğum günü var. Hediye olarak sistemini yükseltecek bir parca almak istiyorum. Hangi parçayı alsam az daha performans verir? Ben çok eski bir sistem olduğu için pek bir şey bulamadım uyacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle arkadaşınıza büyük geçmiş olsun. Bu kadar kazık fiyatla insanları etkili görseller ekleyerek mağdur ediyorlar ya. Ben de başka bir şey söylemiyorum.

Bütçenizi bilmiyorum ama alacağınız sağlam bir anakart, arkadaşınızın zamanla yükseltmesi gereken bileşenlere destek sağlayacaktır.

Öncelikle arkadaşınıza büyük geçmiş olsun. Bu kadar kazık fiyatla insanları etkili görseller ekleyerek mağdur ediyorlar ya. Ben de başka bir şey söylemiyorum.

Bütçenizi bilmiyorum ama alacağınız sağlam bir anakart, arkadaşınızın zamanla yükseltmesi gereken bileşenlere destek sağlayacaktır.

Vallahi ya sorsa en kotu bana bir forum açar hallederdik temiz bir sistemle şey diyordu sen canını sıkma ben efsane bir sistem kuracağım puchsjshshshah bütçem 2000 TL kadar bir şey yardımcı olurum. Yoksada yapacak bise yok GTA en düşük de 10 FPS oynar. D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı