Zeiron ZGX25 sistem alınır mı?

Hiç iyi değil. Bütçe arttırsanız sıfır RX 6600 sistem var.
PSU'yu FSP seçin.

Benim attığım sistemle ve senin attığın bu sistemde kaç FPS alırım mesela Valorant.

Benim attığım sistemle ve senin attığın bu sistemde kaç FPS alırım mesela Valorant.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran kartı öncelikli oyunlarda iki kattan bile fazla. Attığınız sistem bilgisiz insanları kazıklamak amacıyla satılan bir sistem.

Zeiron, Turbox, Dragos, Izoly adı geçen sistemlerden uzak durun hocam. Yüksek fiyat düşük performans ilkesiyle hareket ederler.

En yakındaki Vatan'a gidip almanızı öneririm(sistem mağazaya özel) son zamanların f/p oranı iyi sistemlerinden biri. Uzun bir süre performans anlamında memnun eder, bir ara üzerindeki güç kaynağını daha kaliteli bir güç kaynağıyla değiştirirsiniz.

Ekran kartı öncelikli oyunlarda iki kattan bile fazla. Attığınız sistem bilgisiz insanları kazıklamak amacıyla satılan bir sistem.

Çok teşekkürler gerçekten. Ben Vatan vb yerlere gidip bakmayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı