Zeka isteyen ve iyi para kazandıran şoför mesleği var mı?

Daha fazla  
Matematik, fizik, kimya, biyoloji, Türkçe konusunda yeterli olduğumu düşünüyorum. 10. sınıfım TYT denemelerinde sürekli derece üstü yani 20 30 k yapabiliyorum. Okulda hep birinci oluyorum.(fen lisesi) egoist biri olarak düşünmeyin gerçekler bunlar. İstersem üniversite sınavında istediğim üniversiteye gidebilirim ama ben araba sürecek ve iyi kazandıran bir meslekte çalışmak istiyorum. Şoför olmama gerek yok sadece işyerleri arasında yolculuk gibi de olabilir. Önerileriniz nelerdir?

Hocam şu an bir şey konuşmak için çok erken AYT kısmındaki performansınız sınavı belirleyen baskın etken.

Büyük zeka derken tırcılık nasıl bir zeka isteyebilir. Çok zor bir meslek olduğunu biliyorum ama sadece tır sürüyorsun.

Hocam şu an bir şey konuşmak için çok erken AYT kısmındaki performansınız sınavı belirleyen baskın etken.
günde en az 3 4 saat arası ders çalıştığım için böyle dedim zaten 7. Sınıftan beri ciddi anlamda yks ye önem veriyorum eğer bi sıkıntı olmassa ayt de tyt ye göre daha iyi yapabileceğimi düşünüyorum.

Büyük zeka derken tırcılık nasıl bir zeka isteyebilir. Çok zor bir meslek olduğunu biliyorum ama sadece tır sürüyorsun.

Sığ düşünüyorsun hocam, 16 takviye vites araç kullanmak gercekten motor fonksiyonlarinin kallavi çalışmasını ister. Ayrica yola hakimiyet cabasi.

Meslek olarak ilgini çekerse zırhlı araç şöförlüğüne bakabilirsin.

Tırcılığın zor bir meslek olduğunu biliyorum ama tır şoförlüğü ile yks arasındaki bağı kuramadım.

Dediğiniz meslek için kara harpe girmem lazım bu da MSÜ istiyor ama gözlük kullanan birisi olarak maalesef katılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…