Zekamda problem mi var?

Artemiss13028

Yoctopat
Merhaba, uzun zamandır kendimde gariplik hissediyorum. Mesela kardeşimle konuşurken bazen çok saçma cümleler kurduğumu veya yarım yamalak konuştuğumu görüyorum. Sadece kardeşimde oluyor bazen başkasında da oluyor. Bazen 1-2 saniye önceden yaptıklarımı unutuyorum veya bir şeyi bir yere koyduysam 1-2 saniye sonra unutuyorum. Bir de yazışırken falan saçma sapan şeyler yazabiliyorum. Bunu da yeni fark ettim eskiden böyle şeyleri hiç düşünmezdim. Onun dışında metroya binerken genelde insanların bana baktığını görüyorum, hatta birisi yanındakine beni tanıdığını söyledi. Saçma sapan durmamaya çok dikkat ediyorum hatta düşünüyorum acaba garip mi duruyorum diye. Bir de 1-2 senede bütün arkadaşlarımı kaybettim. Eski halimin daha çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum fakat eskiden kalan ilkokul arkadaşlarımın beni sevdiğini görüyorum. Bende problem mi var?

Ergenlik caginda normal boyle seyler. Git gyme yazil,futbol oyna. Eger teklonoji bagimlisiysan falan sal ilerde cok pisman olursun.
Bir de çok fazla cinsel istek var, mesela bugün rüyamda e*kort gördüm. Gym, futbol hiç hevesim yok onlarda. Evet dışarı çıkacak bir sebebim olmadığı için sürekli telefon başındayım.

Bir de çok fazla cinsel istek var, mesela bugün rüyamda bir e*kort gördüm. Gym, futbol hiç hevesim yok onlarda. Evet dışarı çıkacak bir sebebim olmadığı için sürekli telefon başındayım.
Hayatta bir yerden baslaman lazim yoksa tıngır tenekeden farkın olmaz. Cinsel istek normal bu yasta.

Bir de çok fazla cinsel istek var, mesela bugün rüyamda e*kort gördüm. Gym, futbol hiç hevesim yok onlarda. Evet dışarı çıkacak bir sebebim olmadığı için sürekli telefon başındayım.
Kendini yoracağın sporlarla uğraş kesinlikle azalıyor

Bir de çok fazla cinsel istek var, mesela bugün rüyamda bir e*kort gördüm. Gym, futbol hiç hevesim yok onlarda. Evet dışarı çıkacak bir sebebim olmadığı için sürekli telefon başındayım.
O yaşta normal. İnsanlara daha pozitif bakmayı dene bakış açın değişir belki. Bisiklet sürmek, rc araba kullanmak çok zevkli geliyor bana bir bakıp deneyebilirsin uğraş olur sana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı