Zeki kadın mı güzel kadın mı?

Sen dediğimin bilinçaltı kısmındasın misal.

Puahauhdauh mükemmel bir fikirle kendini dizayn etmiş asla haksız çıkmayacak bilinçli ve bilinçaltı herkes iyidir ya da kötü gri yok yersen.

Zeki kadınlar zor olur genellikle. O yüzden güzel kadın. Fakat davranışlar çok önemlidir.

Neden zeki kadından korkalım ki? Şahsen ben bir kadından(ortalama bir kadın) zeka olarak değil sadece fiziksel olarak daha büyük olduğumu düşünüyorum.
Ne anlatiyon knk boşanmada nafakayı paşa paşa ödersin senin fiziğine zekana bakmaz o iş

İse ilişkimiz yürümez, bana güzel gelmeyen de gönlüm eyleyemez.

Erkekler zeki kadından her zaman korkar. Bu soruya büyük bir çoğunluk güzel kadın cevabını verir.
Benden zeki ise bu gücünü benim üzerimde kullanmasından korkarım ilk başta evet. Ancak karşımdaki kişi bu gücü kullanmayacağını, beni seveceğini ve bana saygı duyduğunu karakteri ile hissettirirse bu bir sorun olmaz benim için.

Bir de zeki derken ne kadar zeki? Aradaki makas çok fazla ise elbette ki o ilişki bitecektir. Hem ben kendimi onun karşısında aptal gibi hissedeceğim hem de o benden bunalmaya başlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bilincini yüzeye vuran bir birey. Tebrik ederim gerçekçilik budur. Diğerleri gibi korkularınızın arkasına saklanmadınız.

Aktif, girişken bir insansan zeki kadının büyüsünde kendini nehire kaptırmış kütük gibi bir uçtan diğerine akarken bulursun. Ne olduğunuda anlamassın.

Güzel olan normal mi yoksa salak mı? Ona göre cevap vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…