Zelda nasıl bir oyun?

ISolo

Centipat
Arkadaşlar emülatör ile Zelda oynamak istiyorum oyuna bayağı meraklandım ama oyun nasıl bir şey tam anlayamadım. Belli bir hikaye de mi geçiyor yoksa Souls-Like tarzı gibi mi? Spolier vermeden oyun hakkında bilgilendirebilir misiniz? Bu arada PC de oyuna Türkçe yama kurulabiliyor mu?

Oyun Souls-Like değil. Hikayeli bir oyun. Fakat hikayesi öyle ahım şahım bir şey değil, çok kötü de değil ama oynayanlar hikayesi için değil içeriği için oynuyorlar. Kocaman dopdolu bir dünyanın içinde bulacaksınız kendinizi. Kesinlikle deneyimlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Türkçe yama konusuna gelirsek, evet kurulabiliyor. Fakat son çıkan oyunun Türkçe yaması şuan da mevcut mu bilmiyorum. Türkçe yama üzerinde çalışıyordu bir ekip. Şuan da yoksa bile mutlaka Türkçe yaması gelecektir.

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim bir sorum daha olacak. Anladığım kadarıyla Zelda bayağı köklü bir seri. Bu seride ki oyunlar birbiri ile hepsini sırayla oynamayı gerektirecek kadar bağlantılımı yani oynamam gerekir mi eğer gerekmiyorsa önerdiğiniz bir sıralama var mıdır ?

Açıkçası oyunların arasında çok bir hikayesel bağ yok. Dediğim gibi zaten Zelda'nın asıl olayı hikaye değil. Eski oyunları oynamanızı pek tavsiye etmiyorum. Çok eskiler çünkü seriden soğumayın. Direkt Zelda Breath of the wild sonrasında da son çıkan oyunu oynayabilirsiniz. Yerinizde olsam böyle yapardım herhalde.

Ki zaten Zeldanın oyunlar 20 saatten aşağı bitmez. Hepsini oynamaya kalksanız son oyuna gelene kadar ömür biter

Anladım hocam dediğiniz gibi yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…