Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

@Astiva hocamın dizüstü gereksinimlerini masaüstüne uyarlayabiliriz. O tam sınırda değerler alıyordu.

@Astiva hocamın dizüstü gereksinimlerini masaüstüne uyarlayabiliriz. O tam sınırda değerler alıyordu.

Bende de RTX 3050 8 GB var. Bu kartı da GTX 1660-570-580-590 gibi kartların kullanıcılarına referans edebiliriz.

Fazla çekirdek lazım bize minimum 3600 diyorum ben.

Bende 12400F var. Çoklu çekirdek biraz yanıltıcı olabilir. Minimum 1600 AF tarzı işlemciler lazım oyunu çalıştırabilmek için.

Bende 12400F var. Çoklu çekirdek biraz yanıltıcı olabilir. Minimum 1600 AF tarzı işlemciler lazım oyunu çalıştırabilmek için.
1600 AF zaten konuda yazıyor. Fakat bu işlemcinin multi core da zayıf kalıyor artık ondan 3600 dedim.

1600 AF zaten konuda yazıyor. Fakat bu işlemcinin multi Core da zayıf kalıyor artık ondan 3600 dedim.

Evet haklısın ama 720p 20-30 arası için 1600 AF yeterli olur diye düşünüyorum.

RivaTuner yerine NVIDIA paneli ile kayıt alsam olur mu? RivaTuner kurması uğraştırıcı biraz.

Tam tersi. 2K için yeterli olur. 1600 AF başa çıkamaz 720p ile.

Bir nevi öyle. Ben emulatorleri karıştırdım. Bu biraz zor olacak gibi. Konuya yazan tüm kullanıcılardan detaylı performans değerlerini paylaşmasını rica edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…