Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Hee evet, iyiymiş değerler. Belli yerlerde drop olur normal. Yavaşlama sorunu can sıkıcı, modu yapan arkadaş bunu belirtmişti zamanla düzelir herhalde.

30FPS modda, sanki Switch ile oynuyor gibiyim. Baştaki videolar sadece değerleri görmeniz için, benim gördüğüme en yakın videolar, sondakiler. 60FPS modunda FPS iyi ama göründüğü gibi durum.

Yuzu ayarları (early access)

Ryujinx

Duruduk yere kafama taklıdı Yuzuyla Rito villagede bile (karlı bölge olduğu için kastırır)40 civarı alırken Ryujinx te normal çimenlik yerde bile 20fps alıyorum(fps modu kurulu).Bunun sebebi nedir size?

Tam sisteminiz nedir? Yuzu ile kaç FPS alıyorsunuz takribi olarak, ona göre yuzu ile deneyeceğim bir turda. Jiroskop'lu gamepad olsun diye yakında Pro Controller bile sipariş vereceğim.

Yuzu sürekli patch yiyorsa oyun daha hızlı gelişiyordur orada.

Her gün alıyor.

Tam sisteminiz nedir? Yuzu ile kaç FPS alıyorsunuz takribi olarak, ona göre yuzu ile deneyeceğim bir turda. Jiroskop'lu gamepad olsun diye yakında Pro Controller bile sipariş vereceğim.

Asus TUF Dash F15 FX516PC-HN558 i5-11300H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna +8 RAM ekledim. Yuzu early Access olmalı(GitHub'dan bulabilirsiniz).Pro Controller alacaksanız betterjoy ile Xbox kolu olarak gösterebiliyorsunuz aklınızda bulunsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…