Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Yuzu üstünden oynuyorum, inanılmaz akıcı. 55-60 FPS sabit ve hiçbir sorunu yok artık. Sadece 1.1.0 Update hali ve totk60FPS modunun sinematik hızlanma sorunu olmayan versiyonu gelmiş, onları bulamadım hala. @Xynel öneriniz için teşekkürler.

Yuzu üstünden oynuyorum, inanılmaz akıcı. 55-60 FPS sabit ve hiçbir sorunu yok artık. Sadece 1.1.0 Update hali ve totk60fos modunun sinametik hızlanma sorunu olmayan versiyonu gelmiş, onları bulamadım hala.

Ne demiştim ben? Yuzu daha iyi diye boşuna demedim. Hatırlarsın hatta dediğimi. Konun başlarındaydı. @Astiva

Hep bu bilgeliğim sorgulandığı zaman tongaya geliyoruz nedense...

Kullanımlarını paylaşabilir misin? Hangi ayarlardasın?
Yuzu rehberini sen yap o zaman üşendim.

Yuzu sürekli patch yemiş gözüküyor. Olmazsa @Mirza Kaplan Yuzu rehberi yapsın bu konuyu kilitleyelim. Hani akıcı olmayan bir rehberi sunmayı kabul edemem.

Yuzu rehberini sen yap o zaman üşendim.

Rehber kirliliğine gerek yok. Yuzu ile nasıl kullanıldığını buraya entegre edebiliriz. Ek olarak bazı sistemlerde Yuzu daha iyi çalışırken bazılarında Ryujinx daha iyi çalışabiliyor.

@Astiva @Shahdee benimle olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesaj olarak yaz mesela modlardan rica ederiz başlık ve içeriği düzenlerler. Fakat ikisi çok karışabilir, bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür insanlar daha API'nin ne olduğunu bile bilmiyorlar. Boş ver. Konuya ekleriz elbette.

Mesaj olarak yaz mesela modlardan rica ederiz başlık ve içeriği düzenlerler. Fakat ikisi çok karışabilir, bilemedim.

Ryujinx-Yuzu olarak değiştiririz adını. Ryujinx rehberinin altına devşiririz Yuzu rehberini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…