Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Emek çok önemli, ondan yeni konu aç dedim. Fakat konu içine eklenecekse detaylı olur.

Bu saatten sonra emek yapsam kaç yazar? Böyle düzgün bir konu varken rekabet benim kitabımda kesinlikle yoktur. @Astiva yardım eder bize yüce yetkileri ile. Türkiye'de ki en detaylı rehberi de hazırlamış oluruz. Foruma büyük katkısı olur.

"Ah kader ne kadar da ironik öyle değil mi?"

Burada bir mesaja her şeyi yazarsanız, rapor ile birleştirip başlık değişebilir. Çift emülatör stabilite için daha iyi olur.

Yeni bir Yuzu rehberide hazırlayabilirsiniz isterseniz.

@Astiva Beraber yapabiliriz aslında. Sana beyaz tavşanın nereden gittiğini gösteririm. Sizinde katkınız geçmeli.

Ufak bir matrix referansı.

Uncharted serisi gelir mi hocam

@Astiva beraber yapabiliriz aslında. Sana beyaz tavşanın nereden gittiğini gösteririm. Sizinde katkınız geçmeli.

Ufak bir matrix referansı.

Benim katkıma pek de ihtiyacınız yok aslında, sizler varken.

Stabil değil ya. Yani stabil ama çok iyi bir sistemde stabil. Orta seviyede bile oynanmıyor, yoksa her ayarı denedim. Aynı şekilde GT de denedim o da aynı.

Gran Turismo ve RPCS3... Düşünürken bile kafamda shader yüklenip çökmeler yaşamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…