Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

O yüzden rehber ikisini de kapsayacak.

Benim rehberimi buraya devşireceğiz. Emeğime ne olacak biliyor musun? Hiçbir şey. Bu işi sevgi ile yapıyorum. İşimin hakkını çıkarmak için değil.

Rehbere bugün başlayacağım. @Astiva bazı konularda destek verirse sevinirim çünkü evimde internet sorunum var.

Şöyle bir durum var ki, benim oyun yine ağır çekim olmaya başladı. Dün akşam onlarca mod, yeni Update denedim olmadı. Oyunun 1.1.0 sürümünü açamıyorum, eski sürümde güncel modlar çalışmıyor. EA Yuzu kullanmaya başladım, her şeyi sildim kurdum fakat 1.0.0 sürümünde ağır çekim olmadan oynamayaz oldum. 1.1.0 sürümünü açabilsem 60FPS sorunsuz oynayabileceğim fakat Update dosyaları nereden indirsem crash veriyor. 60FPS stabil rehber için yeterli donanıma sahip değilim henüz Yuzu tarafında. Siz dener misiniz, bu ağır çekim olayı çok fazla kişide varmış Reddit'te gördüğüm kadarıyla. Totk'un yeni modu bekleniyor.

Ben video çekerdim ama benim video çekmem hiçbir anlam ifade etmiyor sistem yüksek çünkü 55’e düştüğünü bile çok az gördüm. Orta seviyeli bir sistemde çekmek daha doğru olur.

Ben video çekerdim ama benim video çekmem hiçbir anlam ifade etmiyor sistem yüksek çünkü 55'e düştüğünü bile çok az gördüm. Orta seviyeli bir sistemde çekmek daha doğru olur.

Oyun 60FPS modu yüzünden 0,5 olarak çalışıyormuş bazı sistemlerde. Bunu uzun uzun yazan bir Reddit postu vardı fakat şu an bulmam vakit alır. Dün saatlerce yeni şeyler denedim.

Oyun 60FPS modu yüzünden 0,5 olarak çalışıyormuş bazı sistemlerde. Bunu uzun uzun yazan bir Reddit postu vardı fakat şu an bulmam vakit alır. Dün saatlerce yeni şeyler denedim.
Bazı sistemlerde değil de oyunun bazı yerlerinde yavaşlama yaptığına dair mod yapımcısı söylemişti.

Bazı sistemlerde değil de oyunun bazı yerlerinde yavaşlama yaptığına dair mod yapımcısı söylemişti.

Kapalı yerlerde çok daha iyi fakat açık dünyada 0,5 çalışıyor oyun.

16 sayfa okumaya üşendiğim için biri cevap verirse sevinirim. Xbox 9. nesil bir kontrolcüm var ve bunda jiroskop yok. Yine de oyunda kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…