Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

@Astiva @Shahdee rehber yapmak için hazırlıklara başlayacağım. Ponti dürüst olmak gerekirse rehberinde bir eksiklik seziyorum o da emulator ayar farkı. Düşük sistemler için düşük emulator yapılandırması ve güçlü sistemler için emulator yapılandırması hakkında pek detay yok gibi. Bu eksiğini kapatacağım. Bununla beraber rehber değil de metin tadında yapacağım görseller ile yazımı.

Ayarlarda tabloya açıklama yazıyorum, hepsine özel ayar yapmaya kalksak konu karakter sınırına takılır muhtemelen.

Ayarlarda tabloya açıklama yazıyorum, hepsine özel ayar yapmaya kalksak konu karakter sınırına takılır muhtemelen.

Daha iyi bir fikrim var. Emulator ayar farkınının FPS ve kaliteye etkisini gösterip buna göre yönergeler sunacağım. Bu bağlamda kullanıcı kendi sistemine göre bir ayar seçebilir.

Bende 60FPS modu sorunsuz çalışıyor. 1.0.0 sürümünde sorun olmalı .Update için site adı söylerdim de yasak.

i3 8350K işlemci, GTX 1060 6 GB ekran kartı, 16 GB RAM ve Xbox Wireless Controller ile oyunu Yuzu emulatorü kullanarak 30 FPS de sorunsuz oynuyorum, kontrollerde veya grafikte herhangi bir anormallik yok. 1060 ekran kartı olanlar veya Xbox kontrolcüsü olanlar denemekten çekilmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…