Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Ryujinx ile oynuyorum. Onunla da bir denerim. Güncelleme dosyasını bulamadım şu an. 1.0 hala oyun sürümü bende. Belki onu yaparsam daha da iyi olur.

Yuzu kullanacaksanız oyunu 1.1.1'e yükseltmeyi unutmayın yerdeki kaplamaları düzeltiyor. Bir de EA sürümü daha performanslı.

Yuzu ile oynuyordum buna geçince grafikler daha düzgün. Yuzu'da gölgelerin kenarları tırtıklı ve resolution scale direkt calismiyor. Ama 60FPS patch düzgün çalışıyor. Ryujinx'de hız düşüyor sanki Slow Motion var gibi. Düzeltmenin belli bir yolu var mı?

Sistemim RTX 2060 ve i5 10400.

Ryujinx'de de yavaşlama problemi var maalesef. Şu anlık bir yolu yok. FPS çok düştüğünde yavaşlıyor ama.

Ryujinx'de de yavaşlama problemi var maalesef. Şu anlık bir yolu yok. FPS çok düştüğünde yavaşlıyor ama.
50'deyken de yavaş. Yuzudaki problemi çözebilmiş değilim. Ryujinx 30 FPS devam gibi. En azından frametime düzgün olsun.

Son çıkan mod her şeyi düzeltmiş. Fakat bu sefer de FPS yarı yarıya düşmüş. Anlaşılan daha çok beklemek gerekecek bu oyun için.

@Astiva Hocam bu detayları konuya ekler misiniz?

Yavaşlama sorunu için fix:​

Fakat oyun 30 FPS oluyor nedense. Daha deneme aşamasında bir mod. Fakat sorunu kesin olarak çözüyor.

Bu dosyaları nereye atacağız adlı başlıktan sonrasına eklenebilir.

DualSense & DualShock 4 ve Xbox arayüzü:​

Verdiğim zipten kontrolcünüze uygun klasöre girin sonra tabloya uyun.

DosyaTaşınacak yer
romfs(Oyuna sağ tık "open mods directory")

FPS mod yaptıysanız, örnek 30 veya 60 klasörleri olacak bu klasörün içine atın.

Son düzenleme:
VirusTotal linkide ekler misiniz?

@Shahdee dosyaları indirip VirusTotal'e yükleyip öyle link atar mısınız? Şu an bu linkler ile temiz olup olmadığını anlayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…