Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Ayrıca konuya yazmayı unutmuşum fakat kontrolcü ayarlarından X tuşunu yuvarlak ile değiştirmek lazım.

Evet ben kurulumu yanlış yapmışım, hallettim şimdi fakat bu cümleyi tam olarak anlamadım.

Evet ben kurulumu yanlış yapmışım, hallettim şimdi fakat bu cümleyi tam olarak anlamadım.
Şöyle; PS kontrolcüsünde yuvarlak "Back" olarak karşılık bulmuş fakat Switch kontrolcüsünde bu tuş enter tuşu yani PS'deki X'e denk geliyor bu sebepten ikisini yer değiştirmek gerekiyor. Yani;

A = X tuşu.
B = Yuvarlak tuşu.

Ryujinx otomatik karşısındakini B ve A yapıyor. Xbox da böyle olduğu için. Biraz karışık anlatması açıkçası. Dediğim gibi yaparsanız sorun olmaz ama.

Edit: Yuzu'da da aynı.

Yuzu ve ryujinx her sistemde farklı değer verdiğinden hangisini önereceğimizi şaşırdık. Ryujinx denediniz mi?

İkisinden de paralel oynuyorum, ikisi de yer yer işe yarıyor. Ryujinxte bekleme süreleri daha az, Yuzu da çok uzun sürüyor loading ekranı (4000/4000 SSD var)

Arkadaşın attığı fixli 60fps modunu deneyeceğim, umarım zaman hızlandırmadan 60fps yapar.

Bekleme sürelerini azaltmak için öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…