Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Hocam merhaba. Ne yaparsam yapayım oyun hep 20 FPS sabit oluyor. 60 FPS modunu yükledim olmadı. 30 FPS modunu yükledim yine olmadı. Oyunun grafik ayarlarını kurcaladım yine olmadı. Gittim 1.1.1 güncellemesini yükledim hala aynı. Ne yaparsam yapayım kaldıramıyorum 20 FPS kilidini.

Oyunu Yuzu'da da oynadım 50-60 FPS arası alıyordum fakat çok sıkıntılıydı (silah değiştirirken oyundan falan atıyordu) şu an benim için en mantıklısı Ryujinx emülatorünü kullanmak ama 20 FPS kilidini kaldıramıyorum bir türlü. Bir bilginiz var mı?

Merhaba.

Ryujinx stabil değil. Aynı sorun bende de olmaya başladı ve Yuzu’ya geçtim.

Bu konudan Yuzu ile devam ediyoruz. Oyundan atma sorunları için ise modlar var konuda deneyebilirsiniz ve ayrıca update yapmalısınız.

Yuzu kapandığı için Ryujinx ile devam edin arkadaşlar. Konuya uyarak sadece mod değiştirip yine stabil bir şekilde oynayabilirsiniz.

Güncel mod dosyaları: Release v3.1 · hoverbike1/TOTK-Mods-collection

Son düzenleme:
Zelda botw için 60FPS modu var mı? V-Sync'i kapatınca 200 300'lere cıkıyor ama oyun iki kat daha hızlı oluyor.

Güncel kullandığım 60 fps modu game over ekranında takılmaya sebep oluyor. Stabil çalışan alternatif bir mod var mı? 1.0 versiyon yüklü bu arada.

Güncel kullandığım 60 fps modu game over ekranında takılmaya sebep oluyor. Stabil çalışan alternatif bir mod var mı? 1.0 versiyon yüklü bu arada.
Başka bir optimizer yükledim bu da aynı probleme sebep oluyor. Kapattığım zaman düzeliyor versiyonla da alakalı olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla.

Son düzenleme:
Ben Ryujinx'te de Yuzu da da 60 FPS modunu bir türlü çalıştıramadım...
Ekran kartım RTX 4070 laptop.
İşlemcim i7 13. nesil.
32 GB RAM.

Her şeyi sıfırdan yapmayı da denedim, diğer oyunlar 60 FPS çalışıyor ama 2 Zelda oyunu 30 FPS sabit sürekli. Ryujinx'te V-Sync kapattığımda FPS artıyor ama oyun da hızlanıyor yani kullanamıyorum.

TOTK Optimizer kurdum ben sıkıntısız 60fps çalışıyor 1.1 sürümünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…