Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

@Astiva

Güzel performans hocam. Ben diyorum patch bayağı önemli şu an.

Ayarlardan artabilir de artmayabilir de performans. Denemek lazım.

Pro Controller replikası alabilirsiniz zaten konumu görmüşsünüz. Bir arkadaşa linkte bırakmıştım tertemiz alıp geçersiniz.

60 FPS modu sanki 2X oyun hızı bende.
Birde bazı resim dosyaları ekranı kaplıyor.

Son düzenleme:
60 FPS modu sanki 2X oyun hızı bende.
Birde bazı resim dosyaları ekranı kaplıyor.
Konudaki patchi yaptınız mı? Oyun içi hızlanmaması lazımdı. Modu yapan arkadaş bazı ara sahnelerde hızlandığını belirtmiş fakat oyun içinde yok.

Benim R5 5600X + RTX 3060 Ti sakat kaldı, 30FPS'in bile altına düştüğü oluyor 2K çözünürlükte oynuyorum ama.
İşlemciden dolayı galiba. OpenGL denediniz mi?

Bu arada 60 FPS patch V3 sürümüne güncellenmiş PC’ye geçince halledeceğim.

Pro Controller replikası alabilirsiniz zaten konumu görmüşsünüz. Bir arkadaşa linkte bırakmıştım tertemiz alıp geçersiniz.

F/P olarak çok iyi görünüyor. Bayağı aklıma yattı. Yarış oyunları ile pek aram yok, maksimum Forza oynuyorum. Xenoblade tasarımıda hoş görünüyor.

Emulatorun görsel ayarlarının resmini atar mısın? Belki biraz daha iyi hale getirebilirim.

Rehberde verilen ayarların aynısı, sadece 1080p. FSR desteğide varmış emülatör içinde, performansı nasıl onun?

Son düzenleme:
Hiç fark yok.

Her oyunda farklı performans verse de fena değil FSR özelliği. Anistropic filtering ayarını biraz düşürerek 60'ı zorlayabilirsiniz.

Replika olan Pro kontrolcü gayet güzel bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…