Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.208 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #11 Enes Buğra dedi: Çoko teşekkür ederim ama 4 çekirdek işlemci nasıl idare edecek beni? Genişletmek için tıkla... 4 Çekirdekten ziyade tekli çekirdek performansı çok yüksek. Sadece oyun oynuyorsan işini görür.
Enes Buğra dedi: Çoko teşekkür ederim ama 4 çekirdek işlemci nasıl idare edecek beni? Genişletmek için tıkla... 4 Çekirdekten ziyade tekli çekirdek performansı çok yüksek. Sadece oyun oynuyorsan işini görür.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #12 Enes Buğra dedi: çoko teşekkür ederim ama 4 çekirdek işlemci nasıl idare edecek beni :? Genişletmek için tıkla... 4 çekirdek olduğuna bakmayın. Oyun performansı olarak bu bütçede daha iyisi yok. Rakibi olan Ryzen 5 5500'ü çoğu oyunda geçiyor.
Enes Buğra dedi: çoko teşekkür ederim ama 4 çekirdek işlemci nasıl idare edecek beni :? Genişletmek için tıkla... 4 çekirdek olduğuna bakmayın. Oyun performansı olarak bu bütçede daha iyisi yok. Rakibi olan Ryzen 5 5500'ü çoğu oyunda geçiyor.