Zen Browser son bırakılan sayfa tekrar açılmıyor

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Eskiden Zen Browser kullandığımda 10 sekmeyi kullanırken kapatınca ve tekrar açınca bütün sekmeler ve her şey duruyordu. Ancak şimdi durmuyor.

Ayarları da kontrol ettim. Gelen güncelleme ile birlikte kaldırılmış olabilir mi? Ayarlar kısmında bununla alakalı birkaç şey var fakat etki etmiyor.
Başka tarayıcı öneriniz varsa açığım. Çok işime yarıyordu.

Dosya Ekleri

• image.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 30
Hocam ben de 6 aydır falan kullanıyorum Zen Browser'ı dediğiniz gibi son zamanlarda gitti sanırım bu olay. Ben çok kullandığım sekmeleri sabitlediğim için çok umursamadım hatta özelliğin kalktığını unutmuştum siz şimdi yazınca hatırladım. Yine de sanırım şimdiye kadar kullandığım en iyi tarayıcı. Bayağı bir özelleştirdim modlar ile tam istediğim hale getirdim memnunum. Sizin görüşleriniz nasıl merak ettim?

Hocam çok memnunum. Bende altı aydan belki fazla olmuştur şekilde kullanıyorum. Gerçekten çok hoş, eski logosunda falan kullanmaya başlamıştım. Hiç sekmeleri de sabitleme gereği duymadım kapatınca kaldığı için. Ama son bir haftadır falan çok takılıyorum bu konuya.
Şimdi discorddan bir arkadaşıma sordum bu sorun onda yokmuş. Kapattığı gibi kalıyormuş, şaşırdım.
Şimdiye kadar gerçekten kullandığım en iyi browser. Altı tane modum var, şimdi modlardan mı acaba diye düşündüğüm için ne işe yaradıklarına bakıyordum.
Görüşlerim bu şekilde, bir de çözersem harika olucak.

Hocam yok mu bir çözümü ya?

Vardır belki ama ben bulamadım baktım az önce biraz. Ulaşabilirseniz geliştiricilere isterseniz sorun. Modlardan kaynaklı da olabilir dediğiniz gibi. Bende 10 civarı mod var o yüzden denemeye üşendim modları inaktif hale getirip kullanmaya. Ama bence sekmeleri sabitleyin geçin en temizi o. Dikey sekme kullanmıyorsanız onu da öneririm çok rahat bir şey. Fareyi yana götürünce açılıyor sekmeler uzunca yer de kaplamıyor böylece çok hoş duruşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…