Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.005 Makaleler 2 Çözümler 1.761 Yer İstanbul 11 Mart 2025 #1 Aylardır aşırı memnun şekilde Zen Browser kullanıyordum ancak son birkaç güncelleme ile yeni sekme açmayı ve ana giriş sayfasını saçma sapan bir şekle çevirdikleri için kullanmayı bıraktım. Tarayıcı önerilerinizi bekliyorum.
Aylardır aşırı memnun şekilde Zen Browser kullanıyordum ancak son birkaç güncelleme ile yeni sekme açmayı ve ana giriş sayfasını saçma sapan bir şekle çevirdikleri için kullanmayı bıraktım. Tarayıcı önerilerinizi bekliyorum.
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 916 Çözümler 3 11 Mart 2025 #2 Uzun süredir Brave kullanıyorum. Açıkçası ilk kurumlumdan sonra gereksiz özelliklerini kapatınca tertemiz bir tarayıcı oluyor.
Uzun süredir Brave kullanıyorum. Açıkçası ilk kurumlumdan sonra gereksiz özelliklerini kapatınca tertemiz bir tarayıcı oluyor.
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 11 Mart 2025 #3 Brave, 10/10. Veya DuckDuckGo, 8/10.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.005 Makaleler 2 Çözümler 1.761 Yer İstanbul 11 Mart 2025 #4 Brave kurdum, gözüme hoş geldi. Teşekkür ederim.
SadaceKyroth Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 12 Mart 2025 #5 Mearty dedi: Uzun süredir Brave kullanıyorum. Açıkçası ilk kurumlumdan sonra gereksiz özelliklerini kapatınca tertemiz bir tarayıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gereksiz özellikler nelerdir? Açıklarsanız veya bir video linki bırakırsanız ben ve diğer arkadaşlara yardımcı olabilir bende yeni kurdum çünkü.
Mearty dedi: Uzun süredir Brave kullanıyorum. Açıkçası ilk kurumlumdan sonra gereksiz özelliklerini kapatınca tertemiz bir tarayıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gereksiz özellikler nelerdir? Açıklarsanız veya bir video linki bırakırsanız ben ve diğer arkadaşlara yardımcı olabilir bende yeni kurdum çünkü.