Ben de bi' ara pratikliği ve sürekli günc. alması nedeniyle Zen kullanıyordum fakat Brave'in built-in adblockerı kesinlikle çok kullanışlı.

Konuyu okurken ilk defa fark ettim sanırım Linux kullandığımdan Zen'de performans sorunu filan yaşamıyorum.

Onun dışında açık kaynak ve güzel bir tarayıcı.

Dikey sekmelere alış çünkü çok daha rahat.

RAM kullanımı 3 sekmede ve eklentisiz 1.9GB'a kadar çıkıyor neredeyse 2 GB kullanacak. Onun dışında çok güzel de işte Windows için performansı çok kötü.

RAM kullanımı 3 sekmede ve eklentisiz 1.9GB'a kadar çıkıyor neredeyse 2 GB kullanacak. Onun dışında çok güzel de işte Windows için performansı çok kötü.

Yani artık orta segment PC'lerde bile 32 GB RAM var kaynak tüketimi çok önemli değil benim için.

Yani artık orta segment PC'lerde bile 32 GB RAM var kaynak tüketimi çok önemli değil benim için.

64 GB RAM'im bile olsa performansı kötü bir tarayıcı kullanmak istemem. Açıkçası benim için Zen'in tek ilgi çeken tarafı kompakt modu onun dışında bir ilgi çeken tarafı yok. Performansı halletseler düşünmem direkt geçerim.

64 GB RAM'im bile olsa performansı kötü bir tarayıcı kullanmak istemem. Açıkçası benim için Zen'in tek ilgi çeken tarafı kompakt modu onun dışında bir ilgi çeken tarafı yok.

Ayrıca sekmeleri temel öge olarak ekleme ve sabitleme özelliğini çok kullanıyorum ben.

Bir de açık kaynak ve veri mahremiyeti yüzünden.

Ayrıca sekmeleri temel öge olarak ekleme ve sabitleme özelliğini çok kullanıyorum ben.

Bir de açık kaynak ve veri mahremiyeti yüzünden.

Peki güvenliği açısından neler düşünüyorsunuz? Daha yeni bir tarayıcı olduğu için ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…