ZenBook 14X 22.000 TL'ye alınır mı?

Makaleler
1
Bi' tanıdığa bakıyoruz, öğretmenlik okuyor. Performansla falan işi yok, amacı uzun pil ömrü, ekran kalitesi vb. kriterler. 21.000-22.000 TL butceleri var, mümkünse OLED ekran olmalı. Bu bütçede daha önce şu laptop önerilmiş ancak dünden bugüne 1000 TL zamlanmış:

Bu laptopu önerir misiniz, amaca uygun başka bir cihaz alınır mı?

Fiyatı uygun geldi eğer ki amacı oyun falan değil ise ben tercih ederdim şahsen.

MacBook uygun mu kendisine?
zannetmem

Sıfır şart mı? İkinci elde garantili çok fazla temiz ürün var çünkü. 10.000₺ neredeyse cebinizde kalır. ASUS zenbook kullanıcısıyım.

Hayır, belirtmeyi unutmuşum Windows şart.

Kendime olsa alırım ancak internetten alışveriş yapmaya zor ikna ettik, imkanı yok.

Anladım benim yakınım zenbook satıyor ona sorardım eğer düşünürseniz, cihaza gelirsek ekranın OLED olması dediğiniz gibi zorunlu olmalı çünkü aşırı fark ediyor. Ama sizin dediğiniz kullanımdaki birisi için H işlemci gereksiz ve H işlemci cihazı çok yoracağından batarya süresi fazlasıyla azalacaktır. G veya U işlemcileri tercih etmenizi tavsiye ederim. Fazla RAM tabii ki iyi olur fakat Zenbook'da 8 GB RAM çok fazla fiyata yansıtıldığından tercihte 8 GB RAM kullanırsanız fark etmez o tarz bir kullanıcı için. Fiyat arasındaki makas çok fazla değil ise 16 GB RAM tabii ki de tercih edilmesi doğru olan olur.

Zenbook'u öneririm bu fiyata, hem kalite olarak yüksek hem de paneli gayet iyi.

Şarjı az gitmezmi h işlemci kullanılmış, ASUS Zenbook'larda tanıtımda kullanılan uzun batarya ömrü'de gördüğüm kadarıyla bu cihazda kullanılmamış.

Performans cihazı olarak katılıyorum tercihinize çok iyi fakat öyle bir kullanıcının en kilit şeylerinden biri ekran dışında batarya ömrü olacaktır.

G veya U işlemcili bir cihaz örneği atar mısınız? Bütçesi varken ve uzun ömürlü olması açısından yine de gidip 8 GB RAM'li cihaz almasını pek istemem. Macbook'ların Windows muadili gibi bir cihaz arıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…