ZenBook 14X 22.000 TL'ye alınır mı?

5625U modelin paneli aynı seviyede 12500H model ile. 10 saati o panele sahip bir cihaz için dedim, FHD 1080p panelli bi' cihaz için demedim yukarıda gene belirttim zaten. 550 nit civarı paneli olması lazım Zenbook'un, kıssan zaten şu anki Gaming cihazların paneliyle aynı parlaklığa denk geliyor, kullanilmaz gibi durum yok.

Benim Zenbook'ta i5 10. nesil g işlemcili 8 GB RAM'de oyun bile oynuyorsunuz Office'de çoğunlukla kullanılıyor. O cihaz benim cihazdan pil ömrü hariç her açıdan daha iyi ki o pil ömrüde size fazla fazla yetecektir. Ömürlük cihaz, şimdiden güle güle kullanın. 75WHrs, 2S2P, 4-cell Li-ion batarya kullanılmış ekran süreniz diğerine göre kayda değer şekilde de fazla olacaktır.

Ekranları farklı olması lazım i5 olan 4K gözüküyor ama 4K o tip bir kullanıcıya o fiyat farkında gereksiz. Bana kalırsa i5 3. nesil cihazda kullanılır cihazın kullanılmasına bakıyorsak. Ama istek doğrultusunda en sağlıklı cihazı önermeye çalışıyoruz. Ryzen en ideal seçim olur şu an. Oyun laptopu ile de aynı seviyeye gelmez. Yarısında geliyor o seviyeye dipte değil.

Son düzenleme:
17.300'e sipariş verdim artık, ikinize de yardımlarınız için çok teşekkürler

Ryzen 2.8k, i5 olan 4K yazıyor. Yok ne demek hem birbirimizi bilgilendirmek hem de arkadaşın en iyi cihazı alması için konuşuyoruz, yanlış bildiğimiz bir şey varsa öğrenip diğer konularda arkadaşlara daha fazla faydalı olmak amacımız ben teşekkür ederim.

17.300'e sipariş verdim artık, ikinize de yardımlarınız için çok teşekkürler

İşiniz görüldüyse ne mutlu, güle güle kullanın.

12500H modelin 4K versiyonu bulunsa da satılan model 2.8k, açıklamasında da belirtiliyor.

Sizin dediğinize dayanarak daha dikkatli bakınca şimdi evet. ASUS'un sitesinde 4K gördümde satıcı kırpılmış modelini satıyormuş. 4K farkı bile yoksa i5 çok mantıksız zaten. Bilgilendirme için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…