Zenbook vs MacBook

Nicodoz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, öncelikle işlemci gücüymüş oymuş buymuş bunlarla pek ilgim yok genel olarak gündelik kullanım için kullanacağım. Benim için en önemli 2 nokta bir ekranın güzelliği ikincisi batarya. Sizce OLED bir Zenbook mu tercih etmeliyim yoksa M.2 bir MacBook mu tercih etmeliyim? Çok kararsız kaldım. Ha ayrıyeten çok sessiz çalışması ve mümkünse zaten sadece çoğunlukla webde gezinileceği için fazla ısınmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana MacBook öneririm imkanın varsa MacBook Pro alabilirsin Apple telefonun varsa çok iyi olacaktır. Sana ucuza alabilmen için bir site önerebilirim istersen buradan çok alışveriş yaptım.
Fakat MacBook alırsan Apple bataklığına düşersin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zenbook eskiden sorunları vardı. Özellikle oled olanlarında. Eğer imkanın varsa Thinkpad alman daha iyi bence.

Neden özelliklerini ve avantajlarını açıklar mısın?

Zenbook'un beni kendine çeken tek tarafı OLED mükemmel bir ekrana sahip olması ama eksilerine bakarsakta bir MacBook kadar şarj ömrü sunmaz galiba veya nebileyim bundan 8 ay sonra bir fan sesi sorunsalıyla karşılaşmaktan korkuyorum biraz.

Zenbook eskiden sorunları vardı. Özellikle OLED olanlarında. Eğer imkanın varsa Thinkpad alman daha iyi bence.

Thinkpad demenizdeki sebep nedir hocam peki? OLED olan versiyonu hangisi hangi modeli öneriyorsunuz?

Zenbook'un beni kendine çeken tek tarafı OLED mükemmel bir ekrana sahip olması ama eksilerine bakarsakta bir MacBook kadar şarj ömrü sunmaz galiba veya nebileyim bundan 8 ay sonra bir fan sesi sorunsalıyla karşılaşmaktan korkuyorum biraz.

Fan sesi yapmayacaktır emin olabilirsiniz eğer yapar ise bilgisayarcılar tozunu alıyor eskisi gibi sessiz sakin çalışacaktır. MacBook kullanan arkadaşlarım var 2 senedir onlarda fan sesi yok. Thinkpad'de OLED ekran olabilir fakat Apple görüntü kalitesinden şüphe etmeyiniz nano texture cam eklerseniz hayran olacaksanız diyebirim hatta MacBook'ta hiç mouse bile ihtiyaç yok çok kaliteli ve parmak izi okuyabiliyor.

Thinkpad demenizdeki sebep nedir hocam peki? OLED olan versiyonu hangisi hangi modeli öneriyorsunuz?

OLED olduğu için değil sağlamlığı ve performansı için dedim. MacBook'da alabilirsiniz ama vadettiği o kadar da bir şey yok. Sık sık laptop değiştirebilirseniz MacBook alın.

Fan sesi yapmayacaktır emin olabilirsiniz eğer yapar ise bilgisayarcılar tozunu alıyor eskisi gibi sessiz sakin çalışacaktır. MacBook kullanan arkadaşlarım var 2 senedir onlarda fan sesi yok. Thinkpad'de OLED ekran olabilir fakat Apple görüntü kalitesinden şüphe etmeyiniz nano texture cam eklerseniz hayran olacaksanız diyebirim hatta MacBook'ta hiç mouse bile ihtiyaç yok çok kaliteli ve parmak izi okuyabiliyor.

Hocam MacBook iyi hoşda yazılım desteği sınırlı.

OLED olduğu için değil sağlamlığı ve performansı için dedim. MacBook'da alabilirsiniz ama vadettiği o kadar da bir şey yok. Sık sık laptop değiştirebilirseniz MacBook alın.

Hocam MacBook iyi hoşda yazılım desteği sınırlı.

Konumu okusan performansla işimin olmadığını benim için en önemli kıstasın batarya ve çok güçlü bir ekran olduğunu görürdün aslında dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı