Zenfone 2 Alınmalı mı?

emrekizilkaya

Hectopat
Ben, ablam ve annem yani 3 kişi birden zenfone 2 alacağız. Eski telefonum zenfone 6'ydı ve çok memnundum ama ne yazık ki suya düştü. Özellikle bataryası çok iyiydi. Parlaklık her zaman en yüksekteydi ve oyun oynardım, müzik dinlerdim, dizi izlerdim yine de bana mısın demezdi. Bazı arkadaşların batarya sorunları varmış ve güncellemeden sonra sorunlar olmuş. Biz bu telefonu alınca bayağı bi kullanacağımız için kullananlar yanıtlarsa çok sevinirim. -'leri ve +'larını söyler misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 2 Asus' un amiral gemisi olarak sunduğu bir telefon. İşlemcisi intel olmasına karşın aldığınız performans snapdragon 810 yonga setine hemen hemen yakındır. İşlemci - ekran kartı bakımından cidden kaliteli işler çıkarıyor yani uzun lafın kısası grafiğe önem veren ve telefonda oyun oynamayı seven bir insansanız tavsiye ederim ama yok günlük sosyal aktiviteleriniz için bakıyorsanız fiyatı bu aşamada pahalıdır bunun yerine Asus Zefone 2 Laser modelini tavsiye ederim fiyatı da daha mâkuldur.

Evet sadece ben oyun oynayacağım. Ablam ve annem basit oyunlar ve sosyal medya'yı kullanır. Bizim için uzun ömür ve akıcılık önemli. Ben zenfone 2, annem ve ablam da laser alırsa uzun omürlü olur mu ? Ve avantajları bataryası daha çok zenfone 2'nin biz geç saatlere kadar dışardayız ve bu bizim için önemli. Şu anda alabileceğimiz en ideal f/p telefon bu mudur ?

Ben yaklaşık 4 aydır zenfone 2 kullanıyorum. F/P olarak çok iyi bir telefon. Android M alacak olmasıda gayet güzel. Ama doğruya doğru takoz bir telefon. 10,9 mm kalınlığı ile cebinde ben buradayım diyor. Belki senin için sorun olmaz ama bayanlar için sony modellerine bakabilirsin. m4 Aqua yada c4 gibi. Bu iki modelde android 6 alacaklar. Tasarım olarak bence daha iyiler.

M4 aqua 8 gblık olanından geriye kullanılabilir 2gb falan kalıyomuş ve bu benim için sıkıntı değil fakat annem kullanmayı pek bilmediği için onda sıkıntı olabilir ve asusun bataryası hepsinden çok bu da bi artı puan o yüzden asus alacağız galiba. Herkese teşekkürler.

Sizin için Zenfone 2 32 GB modelini uygun görüyorum. Kameraya ve ekrana önem veriyorsanız G3 almanızı tavsiye ederim, bataryası biraz daha az gidebilir Zenfone 2'ye göre ama değer diye düşünüyorum. Ablanız ve anneniz ise Zenfone 2 Laser alabilir onun bataryası çok daha uzun gidecektir Snapdragon 410 olduğu için.

Hocam zenfone 2 alabilirsiniz. Çok kullanışlı bir telefon. Oyun performansıda gerçekten iyi. Abim de zenfone 2 kullanıyor ordan biliyorum. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı