Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Güncelleme sorunlu, wipe data reset yapsanızda düzelmiyor.

Sarj yüzdesi yüzde 15'e indiği zaman, telefon'u kullanmayı unutun, o hata mesajı kapanmıyor sürekli sizi sinir ediyor. Hiçbirşey yapamıyorsunuz.
Tasarruf modu kapalı olduğu halde, hiçbir işe yaramıyor, sarj yüzde 15 olduğu zaman sapıtıyor telefon.

Şimdilik böyle kullanıyorum, yeni güncelleme gelene kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bir kişide mi yazdığımı okumuyor yeni gelen tüç tasarrufu sorunlu dedim kimse okumamış galiba. Akıllı Geçiş bölümüne gelin ve Güce göre geçiş yap'a girin oradan Asla seçeneğini seçin. Yani akıllı geçiş açık olmasın sizde telefonu Performans , Normal veya Güç Tasarrufunda kullanın bir süreliğine , sorun Süper tasarruf modunda geçerli en azından benim böyle.

Arkadaşlar verdiğiniz çözümlerin hiçbiri derde çözüm olmadı. Böyle bir şeyi Asus'tan beklemezdim. En azından eski güncelleştirmeyi geri versinler.Telefonu %30 a kadar şarj edebiliyorum.Sonrasında sistem arayüzü durduruldu diye bir hata. Şarjdan çıkarınca düzeliyor,bildirimi gelmiyor.

Sorunu cozdum ve cozumunu yaziyorum
Ayarlar
Pil
Secenekler
Set battery changing ready reminder
Never isaretleyin sorun ortadan kalkiyor

Asus yapma böyle şeyler tam niyetleniyorum Zenfone 2 için birşeyi çıkıyor :/

Sorunu cozdum ve cozumunu yaziyorum
Ayarlar
Pil
Secenekler
Set battery changing ready reminder
Never isaretleyin sorun ortadan kalkiyor
Dostum yinede teşekkürler ama zaten denedim. Sayfada çözüm belirtilmiş.Her cihaza aynı çözüm yaramıyor sanırım. En güzeli sıfırlamak ama niye eski sürümü kullanayım.Acilen yeni bir güncelleme gelmesi gerek.

Böyle bir şey olamaz arkadaş telefonu mis gibi kullanıyordum içimden dedim iyi oldu bu son güncellemeyle güç tasarrufları falan dedim demez olaydım telefon sistem arayüzü durduruldu deyip duruyor arkadaş. Şarja takınca düzeliyor çekince aynı şey oluyor. Arkadaşların söylediği çözümleri de uyguladım ama olmadı. Elimde patladı telefon tamda okul vakti geliyor yola çıkacağım yok böyle bir şey arkadaş.

Siteden eski güncelleme dosyasını çeksek hafızaya atsak geri dönüyor mu? Deneyen var mı?

ASUS ww_2.20.40.90... sürümlü yazılımı sitesinden kaldırmış onlarda farkında sanırım, bir an önce güncelleme yaparlar umuyorum.

Ben denedim ama güncelleme diye çıkmadı. Belki sende olur şansını dene . İllede kullanıcam diyosan sıfırla ama benim ona niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…