Zenfone 2 Arka Hoparlör (Buzzer) Sorunu

musaozde

Kilopat
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen yıl aldığım Zenfone 2 (ze551ml) telefonumun bir ay önce hoparlörü bozuldu, ses cızırtılı çıkıyordu. Ben de birkaç gün sonra garantiye gönderdim, 12-13 gün sonra geldi fakat hoparlör hala aynıydı ve ses bozuktu. Ben de geçici cihazım olmadığı için tekrar göndermek yerine telefon tamircisinde yaptırmayı tercih ettim, tamircinin denediği parçalarda (2-3 parça denedi) olmadı. Telefon garanti kapsamı dışına da çıktı, arızası da yapılmadı. Şu an hiç ses çıkmıyor. BAna orİjinal parça satan bir site önerebilir misiniz ya da orİjinal parça linki verebilir misiniz?

Neden aldık şu telefonu? Neden Asus telefon yapamıyor? Teknik desteği neden çok kötü? Niye bir derde derman olamıyorlar? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Lanet olsun Zenfone 2 aldığım güne. Hep bir sorun yaşatıyor. Kardeşim, sen tekrar gönder kargoyla. Müşteri hizmetlerini ara. 10 gün 20 gün bekleyemem ben de. Yapamamışlar bunlar geri göndermişler diye sitem et. Biraz bağır çağır. 2 3 güne halledip gönderirler.

Telefonumu servisten geldikten sonra telefon tamircisine verdim artık garanti dışı. Teknik servisde yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…