Zenfone 2 batarya çabuk bitme sorunu

Burak12

Kilopat
Daha fazla  
1 hafta önce Asus Zenfone 2 satın aldım. Dün akşam 11'de telefonu %100 şarj ettim. Fişten çıkardım. Sabah şarj yüzdesine baktığımda %52'ydi. Ayrıca wifi hücresel veri kapalıydı. Sizce sebebi ne olabilir? Teknik servise göndermeme gerek var mı? Çünkü hiçbir işlem yapmadan %50'ye yakın bir kayıp var. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya voltajı batarya %90 larda ne kadar? 4100-4200 mV civarı batarya %90 %100 civarı iken normal değerler. Bundan sonra bir de %5-%10 civarı nasıl batarya voltajı? Android telefonlar genellikle batarya voltajı 3500 mV'a geldiğinde kendini kapatıyor. Neyse bataryanın %90-%100 de iken ve %5-%10 da iken voltaj değerlerini CPU-Z uygulamasıyla bakıp değerleri atarsanız iyi olur.

Arkadaşlar teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. Kendi şarj aleti dışında bir aletle şarj etmiştim. Bu yüzden çok gidiyormuş gibi gözüktü. Sonra kendi şarj aletiyle doldurdum. Sorun tekrarlanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…