Zenfone 2 cam kırılması

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefonumu zenfone 2'yi alalı daha 2 ay bile olmadı arkadaşlar. Telefonumdan müzik dinliyodum ve şortumun en alt cebinden çıkarırken telefon bi anda kulaklık jakından çıktı ve 20 cm santimden kösene doğru çarparak kırıldı. Arkadaşlsr telefonun erkranında bir sorun yok. Kırılma, çatlama yok. Sadece ekranın dışındaki cam da (gorilla glas 3) teki camda bir çatlam kırlma yaşandı. Telefonumu gold bayisinden aldım. Garantisi daha dolmadı. 2 yılı daha ver. Sizce ne yapmayalım, nasıl yaptırmayalım arkadaşlar? Gold'da telefonumu üzerine belirli bir miktsrds pars koyup versem bana appelaki gibi yeni zenfone 2 veririler mi ? Ne yapmalıyım ve nasıl yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple gibi değişim yapmazlar 1, servise göndermek en garanti yok fakat düşürülen hasarlarda servis ücret talep eder mi tam emin değilim. Siz servise gönderin ekranımda çatlama oldu deyin sadece büyük ihtimal ücretsiz hallederler.

Teknik servis 200 lira ile 300 lira arası para ister. O kadar veremem diyorsan telefonculara sor ama kendileri değiştirmesi şartıyla. Kendileri değiştirmiyor başka yere götürüyorlar gene 200 lirayı geçiyor. Ama zor 200 liradan aşağı bulman. Geçmiş olsun.

Arkadaşın aşağıda olan fotoğraftaki gibi bir sorunu var sanırım. Sırf bu ezilme için 200-300 TL vermek bana saçma geliyor. Benimde bugün elimden düştü bu duruma geldi. AliExpress'ten 13$'a LCD alacağım eğer servis ücretsiz değişim yapmazsa. (Online Chat'den soracağım.) LCD'nin yanında digitizer almayacağım çünkü dokunmatikte bir sorun yok. Sen ne düşünüyorsun?

Aynı olay bende oldu. Zenfone 5 telefonumun ekranı kırıldı. Dokunmatik çalışıyor olarak 6 ay boyunca kullandım. Çünkü servis 275TL istiyor 700TL'lik telefona gittim 60TL'ye lcd ekran aldım çarşıda telefoncuya taktırdım. Orjinalden farksız sakın garantiye vermeyin. Telefonu ucuza satıp kar edemiyorlar. Bu yüzden servis fiyatları çok uçuk. Asla ücretsiz değişim yapmazlar. Benim Zenfone 2 metreden düştü bir şey olmadı. 30cm'den düştü tuzla buz oldu.

Evet garanti iptal oluyor. Fakat bildiğim kadarıyla herşeyini yene yapıyorlar ama para istemeyen olaylarda para talep edebiliyorlar. Örneğin ana kartın yanması ücretsiz değişimi olan bir olay. Fakat şuan benim anakartım yanarsa 350TL para isteyecekler diye biliyorum. Daha bilgili birisi yanlışsa düzelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…