Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 23 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Samsung telefonlarda olan Çoklu Pencere özelliğini Zenfone 2 için arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Samsung telefonlarda olan Çoklu Pencere özelliğini Zenfone 2 için arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 8 Kasım 2015 #2 Radaloa dedi: Merhaba arkadaşlar. Samsung telefonlarda olan Çoklu Pencere özelliğini Zenfone 2 için arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cihaz rootlu mu?
Radaloa dedi: Merhaba arkadaşlar. Samsung telefonlarda olan Çoklu Pencere özelliğini Zenfone 2 için arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cihaz rootlu mu?
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 8 Kasım 2015 #3 Silinen üye dedi: Cihaz rootlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 9 Kasım 2015 #4 Radaloa dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu linkteki makale sana yardımcı olacaktır. Bir sorun olurda yapmaz isen buraya yaz, yardımcı olurum.
Radaloa dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu linkteki makale sana yardımcı olacaktır. Bir sorun olurda yapmaz isen buraya yaz, yardımcı olurum.