Zenfone 2 Laser Pil Performansı

saianss

Hectopat
Daha fazla  
Zenfone 2 Laser'in 5" ve 5.5" lik modelleri kullanan arkadaşlar model ile aldıkları pil performansını paylaşırlarsa, benim gibi bu telefonu almak isteyip de pil performası konusunda kararsız kalan arkadaşlara yol gösterebilirler. Şimdiden teşekkürler.

Ben kullanıyorum. Pili 1 günü çıkartacak seviyede. Ekran kapalı olduğu zaman neredeyse yarım saatte %1 gibi şarj gidiyor. Telefonun içinde güç tasarrufu uygulaması mevcut. Oyun oynamayacağınız zaman bunu açarsanız, çok az şarj yiyor. Buna karşın şarjı gerçekten çok hızlı doluyor. 1 saatte %90 gibi bir civarda doluyor. Bence fiyatına göre alınacak en iyi telefon. Yazılım olarak ta uygulama olarak ta mükemmel telefon. 5 inçlik modeli almanızı tavsiye ederim. 5.5 inç gerçekten çok büyük. 5 inç bana bile büyük geldi. 5.5 inçliğin 3000 mAh bataryası varken 5 inçliğin 2600-2700 mAh arası bir bataryası var. Yani demek oluyor ki 5 inçliği alırsanız daha uzun süre telefonu kullanabileceksiniz. Ayrıca bu fiyata gerçekten çok hassas bir dokunmatiği var. Çift tıklamayla ekranı kapatıp açabiliyorsunuz ve biri aradığı zaman telefonu salladığınız zaman aramayı sessize alıyor. Gerçekten çok güzel özellikleri var, tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı