Zenfone 2 Laser vs Galaxy J5

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki telefondan birini alacağım. Tercihim Zenfone 2 Laser (5 inç)'den yana ama babam J5 almak istiyor bana. İkna edemedim bir türlü.
Zenfone 2 Laser'de Gorilla Glass 4 var. J5'in özelliklerine baktığımda ne kullanıldığını göremedim. J5'te Gorilla Glass'ın hangi versiyonu kullanılıyor, daha doğrusu Gorilla Glass kullanılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
J5'de Gorilla Glass 3 ya da 4 vardır büyük ihtimal. Bende araştırdım cam korumasını bulamadım. Donanım olarak ise iki telefon aynı, Zenfone 2 Laser'in 500 MB daha fazla RAM'e sahip. Ekran ve kamera konusunda J5 başarılı. Batarya performansı olarak J5 2600 MAH bataryaya sahip, Laser ise 2400 MAH bataryaya sahip. Ekran boyutları da 5.0 inç. Bu durumda J5 batarya olarak daha iyi. İki telefon da pişman etmeyecektir.

Zenfone 2 Laser alacaksanız Snapdragon 615'li olan modelini alınız. Performans olarak oldukça fark yaratacaktır. Önerim Zenfone 2 Laser'ın S615'li modeli.

Bildiğim kadarıyla ileride gelecekti 6 inçlik ve ve S615 kullanan model ve 1099 TL gibi bir fiyattan satılacaktı. Ama ne oldu pek takip etmedim eğer yoksa alternatif olarak Lenovo P70'e bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…