Zenfone 2 Mi, Vibe X2 Mi?

Xirman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Üniversiteye gideceğim için telefon ihtiyacı duydum. Fazla bir miktar vermek istemiyorum bir telefona ama alacağım telefonu 2 yıl kullanmak zorunda olduğum için iyi bir seçim yapmak zorundayım.

Düşündüğüm Telefon Modelleri;
Asus Zenfone 16/32GB
Lenovo Vibe X2 32 GB
.
.
(Tavsiyelerinizi Değerlendire bilirim)

Asus Zenfone 32 GB'lik
modelinin işlemcisi ve birkaç özelliği 16GB'lık modelinde bulunmuyor, işlemcinin oyun üstünde bir etkisi elbet vardır bu yüzden bana oyun oynatırken zorluk(kasma, donma) çıkarır mı? 16GB'lık modeli aldığımda 2 yıl içinde İşlemci özellikle oyunlarda bu eksikliği bana hissettirir mi ?

Asus Zenfone 32GB'lik modeline vereceğim fiyat: 1350TL (kılıf+film)

Bunun Yerine
Lenovo Vibe X2 32GB'lik modeline vereceğim fiyat: 900TL (kılıf+film içinde bulunuyor)
+
Geri kalan paraya 200tl değerinde akıllı saat alabilirim. (sizce akıllı bir seçim olur mu?)

İki telefon arasında işlemci, kamera, uzun ömürlü, tasarım ve dayanıklılık yönünden baskın gelen tarafı tercih etmem gerekiyor.

Unutmadan Lenovo neredeyse yeni girdi bu mobil telefon dünyasına diye biliyorum. İleride güncellemede sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo dediğiniz gibi telefon piyasasına daha yeni girdi fakat ASUS yazılım desteği ve uzun ömürlülük konusunda sorun çıkarmaz ayrıca 200 ₺ 'ya alacağınız saatten pek bir şey beklemeyin.

Katılmıyorum ben yaklaşık 2 ay önce lenovo vibe x2 aldım şuan elimde o var ilk başlarda şarj çok çabuk bitiyodu fakat Android 5.0 güncellemesiyle şarjı düzeldi ve performans olarak da çok iyi asus zenfone 2 çok ısınıyor izlediğim bir videoda zenfone 2 nin 48 dereceye çıktığını görmüştüm ama vibe x2 ile ben en fazla 44 derece gördüm

Asus zenfone 2 16gb ve 32 gb lik modellerini bu gün inceledim ekran parlaklığı gerçekten çok kötü telefonun ekranı hiç parlak değil kapalı alanda olmasına rağmen m4 aqua telefonu ile bir tutunca ekranı yarı yarıya daha az parlak.

Xperia C4 telefonunu inceleme fırsatım oldu kamerası xperia z1 den iyi ekranı güzel parlaklığı felan acaba onumu alsam diye düşünüyorum 100tl daha ucuz bi fiyat 32 gb liktan ?

Ayarlari auto dan manuele alinca parlaklik fark edilebilir derecede artacaktir.

Ayarlari auto dan manuele alinca parlaklik fark edilebilir derecede artacaktir.
Pek fazla inceleyemedim telefonu fakat vatan bilgisayarda 16gb lik modeline baktım parlaklık sondaydı auto değildi.
Mediamarkt ta baktım 32gb lik modeli onda ebebeyn şifresi koymuş akıllının biri onunda ekran parlaklığı aynı idi.

Vibe X2 veya Galaxy J5, mümkünse Galaxy A5.
Bütçeniz 1300tl olsaydı Hangi telefonu seçerdiniz siz Ekran parlaklığı kalitesi,pil ömrü,oyun performansı ekran ve hızı olarak.İlla 1300tl ye alıncak değilde 1100 de olur 1000 de olur.

Hocam anladığım kadarıyla Zenfone 2'nin ekranı sizi tatmin etmemiş gözüküyor.
O fiyat segmentinde M4 Aqua ile C4 güzel bir seçim olabilir C4 selfie için çok iyi bir seçim fakat kasası Sony'nin diğer telefonlarına oranla pek sağlam değil ve Mtk kullanıyor şimdi arkadaşlar diyebilir Mtk'nin güncel işlemcilerinin performansı gayet iyi haşa ben performansına birşey demiyorum anlatmak istediğim Sony'nin bu zamana kadar hep Qualcomm ile çalışmış olması Mtk ile uzun bir çalışma geçmişi yok yazılımsal olarak ilk başlarda C4'te bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ama Sony'nin vereceği güncellemeler ile bu sorunları çözeceğini düşünüyorum gelelim M4 Aqua'ya bu telefonda ise herşey bir yana Sony'nin güncellenmiş dayanıklılık çizelgesi ile telefonu ağır koşullarda kullananlar için uygun olabileceğini düşünüyorum 2 telefonun performansı arasında dağlar kadar fark yok ekran kısmında C4 biraz daha önde gelelim hangisini seçmeliyiz? Anlattıklarım doğrultusunda sizin bir telefondan beklentilerinizi hangi model karşılıyorsa onu alın derim gerisinin pek bir önemi yok açıkcası.

Öncelikle teşekkür ederim konuyu incelediğiniz için. Ben üni ye gideceğim için beni 2 yıl boyunca götürecek bir telefona ihtiyacım var kamera,dış sağlamlık ve oyun performansı için öneriniz hangi telefonda olur.Düşündüğünüz bir telefon modeli var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…